خرید روغن ترجیحا اندونزی یا مالزی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: خرید روغن ترجیحا اندونزی یا مالزی (/showthread.php?tid=6733) |
خرید روغن ترجیحا اندونزی یا مالزی - qhooqhnos - 01-28-2013 08:41 AM سلام خدمت همه استادان بنده دنبال شرکت های معتبر در اندونزی یا مالزی میگردم که تو کار روغن خوراکی باشه، یا کسی که تو این کار باشه منو راهنمائی کنه روغن خوراکی برای افغانستان میخوام ممنون RE: خرید روغن ترجیحا اندونزی یا مالزی - m_grate29 - 01-28-2013 09:45 AM با سلام و سپاس چه تناژی مد نظر هست؟چه روغنی؟خام؟یه بار تصفیه شده؟RMB?Cruid? و در آخر تحویل کجا میخواید؟ برای کارخانه ها وارد میکنیم. فقط اگر نفر اصلی هستید همکاری کنیم.در غیر اینصورت بروکری در این کارها نتیجه ایی نخواهد داشت ارادتمند RE: خرید روغن ترجیحا اندونزی یا مالزی - qhooqhnos - 01-29-2013 08:32 AM جناب m_grate29 ممنون از پست تون، بنده عرض کردم روغن خوارکی مایع برای افغانستان می خواهم و اینجا متاسفانه به غیر از چند کارخانه ضیعیف تولید روغن، همه روغن مصرفی، وارداتی هست، منظور من هم روغن اماده برای مصرف بود نه روغن خام در مورد تنارژ هم باید بگم در مرحله اول به اندازه یک کانتینر و اگر تقاضا داشت بعدا زیادتر ... تحویل هم بندر کراچی پاکستان باشه خوبه RE: خرید روغن ترجیحا اندونزی یا مالزی - مهدی 1 - 01-29-2013 11:22 AM چرا از ایران نمی برید ؟ RE: خرید روغن ترجیحا اندونزی یا مالزی - qhooqhnos - 01-29-2013 12:22 PM تا جائی که من خبر دارم روغن ایرانی تو لیست اجناسی هست که دولت اونو منع کرده، بخاطر تحریم ها و نوسانات پولی و افزایش تورم ..... بهرحال دقیق نمی دونم ولی کاغذ، روغن، و چند قلم جنس دیگه (فکر کنم 70 یا 80 قلم جنس) صادراتش ممنوع شده RE: خرید روغن ترجیحا اندونزی یا مالزی - m_grate29 - 01-30-2013 02:52 PM ایران علاوه بر اینکه کشور فرصت هاست کشور میانبرها هم هست. آنقدر در کشور میانبر هست که بیشتر از فرصت هاست تحریم ها زیاد اثر ندارد RE: خرید روغن ترجیحا اندونزی یا مالزی - ehsan_info - 01-31-2013 12:14 AM با شرایط فعلی روغن های خوب میتونی در اذر بایجان تهیه کنی ! RE: خرید روغن ترجیحا اندونزی یا مالزی - hamid659 - 02-19-2013 12:32 PM سلام دوست عزیز شما روغن را از ترکیه تهیه کنید و از همانجا به مقصد ارسال کنید تا درگیر بعی مسایل هم نباشید . چون اگر از کشوری دیگر می خواهید خرید کنید خودشان این کار را بلد هستند و انجام می دهند در ایران هم بصورت قاچاق می توانید ایرانی ارسال کنید که البته راه دارد و برای شما هزینه دارد . موفق باشید RE: خرید روغن ترجیحا اندونزی یا مالزی - qhooqhnos - 04-09-2013 11:03 AM (01-31-2013 12:14 AM)ehsan_info نوشته شده توسط: با شرایط فعلی روغن های خوب میتونی در اذر بایجان تهیه کنی ! شما می تونی کسی رو یا شرکتی رو معرفی کنی، ما باهاش مکاتبه کنیم، یا محصولاتشونو ببینیم |