چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ (/showthread.php?tid=6472) صفحه ها: 1 2 |
چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ - toofan245 - 01-15-2013 08:24 PM امروز یه چیز دیگه در مورد خودم فهمیدم. فهمیدم خیلی افکار پراکنده ای دارم و هرکار میکنم نمیتونم یه جا متمرکزشون کنم تو نت سرچ کردم اما چیز بدردبخوری پیدا نکردم. یه چیز دیگه هم که هست و خیلی وحشتناکه!! فهمیدم نمیدونم به چه شغلی علاقه دارم. باورتون میشه هرکس هر چیزی رو معرفی میکنه و بهش فکر میکنم میگم آره ازش خوشم میاد اما بعد از ورود به اون کار می بینم نه اصلا خوشم نمیاد من خیلی موبایل و لپ تاپ رو دوست دارم. یه مدت (حدود 6 ماه) پیش یکی از اقوام که فروشنده موبایل بود کار کردم اما خیلی زود خسته شدم البته به نظرم دلیلش این بود که احساس می کردم این کار اصلا جای خلاقیت و پیشرفت نداره همچنین متاسفانه هرچی فکر میکنم میگم خب من که باید 7 یا 8 ماه دیگه برم سربازی پس بشینم درس بخونم ولی خب درس رو هم دوست ندارم!! چقدر مشکل دارم من ![]() ![]() هرچی تو ذهنم بود نوشتم ![]() RE: چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ - jahanagahi - 01-15-2013 08:42 PM آقا رسول عزیز خوشبختانه در کاروان مشهد حضور دارید.انشالله حل می شود. RE: چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ - toofan245 - 01-15-2013 08:47 PM حالا تا اون موقع یک ماه مونده نمیشه یکمشو الان بگین؟؟؟ (در ضمن خیلی هم عجولم همش ...) RE: چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ - jahanagahi - 01-15-2013 09:01 PM (01-15-2013 08:24 PM)toofan245 نوشته شده توسط: امروز یه چیز دیگه در مورد خودم فهمیدم.جناب شجاعی عزیز : - علاقمندی به شغل فرمول خاصی ندارد که برای یک نفر تجویز شود و طرف علاقمند آن شغل بشود.باید هر کاری را که شروع میکنید به آن علاقمند شده و عاشقش شوید.فرمول عاشق شدن به کار را هم خود باید کشف کنید. - همه جوانها عجول هستند و میخواهند در مدت کوتاهی به همه آرزوهابشان برسند ولی آیا این امکان دارد؟ - در هر کاری قدرت خلاقیت وجود دارد. - خواهشی که از شما دارم با حوصله تایپیک اگر بمن اعتماد داری 1 و 2 را مطالعه کنید تا انشالله بقیه مطالب را در مشهد عرض میکنم.موفقتر باشی. RE: چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ - mir abbas - 01-16-2013 05:43 PM به نظرم یک کار موقتی تا وقت سربازی انتخاب کنید تا یک کم تجربه و پول گیرتون بیاد ،از کارهایی که میشه تو این مدت انجام داد مشارکت با مغازه های کفش و کیف و پوشاک هست که جنسهای تک رو به قیمت پایین بصورت دست فروشی بخصوص دم عید بفروشید ،مطمئنا راضی خواهید بود مهم اینه که یک کاری رو شروع کنید 8 ماه فرصت زیادیه. RE: چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ - simens - 05-02-2013 06:48 PM با تعیین هدف RE: چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ - amirsoltani - 07-13-2013 06:54 PM منم همین مشکل رو دارم RE: چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ - javadse - 10-19-2014 05:39 PM (01-15-2013 08:42 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: آقا رسول عزیز خوشبختانه در کاروان مشهد حضور دارید.انشالله حل می شود. سلام وقت بخیر من هم دقیقا" متوجه نشدم ، "در کاروان مشهد حضور دارید " یعنی چی ؟ من هم در مشهد ساکن هستم ؟ ![]() RE: چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ - tan-graphic - 10-19-2014 11:06 PM سلام من هم 10-12 سال پیش مثل شما بودم ، عجول و مشتاق به شروع همه کاری و افکار نا متمرکز باید تمرین صبوری کنید و پایان هروز همه ی افکار آنروز را در دفتر روزانه بنویسید و آخر هفته جمع بندی کنید ( ایده ها - راه حلها - تصمیمات- برنامه ها - اهداف و ... را در لیست مربوطه بیارید) و در آخر هر ماه دوباره جمع بندی کنید که به کدوم کارها پرداختید و کدامها کلا حذف شدند و ... RE: چگونه افکار خود را متمرکز کنم؟ - Lady - 02-18-2015 09:47 AM (01-15-2013 09:01 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(01-15-2013 08:24 PM)toofan245 نوشته شده توسط: امروز یه چیز دیگه در مورد خودم فهمیدم.جناب شجاعی عزیز : استاد می شه برای ما هم بگید، سوال منم همینه؟ |