راهنمایی فوری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی فوری (/showthread.php?tid=6469) |
راهنمایی فوری - امید به خدا - 01-15-2013 06:51 PM با سلام به همه دوستان سؤال دارم لطفا راهنماییم کنید من دارای فوق لیسانس شهرسازی هستم (امسال فارغ التحصیل شدم )بعد از کلی دوندگی و انتظار از کار اداری و دولتی و همچنین تدریس منصرف شدم و فکرهای جور وا جوری تو سرم هستش مثل تاسیس آموزشگاه و اخذ نمایندگی از تهران و...میخوام خودم دست به کار بشم ولی نمیدونم که چه کاری رو شروع کنم لطفا پیشنهاداتتون رو بهم بگین اینکه چه کاری رو شروع کنم در ضمن باید کاری باشه که مناسب یه خانوم تحصیلکرده باشه و سرمایه زیادی هم نخواد خواهش دارم که کارشناسان و مشاوران محترم نظر و پیشنهادشون رو بگن . RE: راهنمایی فوری - goldmen - 01-15-2013 07:40 PM سعی کنید برین سراغ بافت های فرسوده یکی از دوستام با همکاری چند نفر دیگه از دوستاش یک شرکث ثبت کردن وبعد در مناقصه های شهرداری برای بافت فرسوده شرکت کردن وبا یک ایده زیبا برای بافت فرسوده خیلی راحت برنده شدن و از روز اول با حمایت شهرداری شروع به کار کردن وبسیارپردرآمد هم بوده براشون RE: راهنمایی فوری - ناظم ارشد - 01-15-2013 07:54 PM سلام لطفا طبق قوانین عنوان مناسبی و متناسب با موضوع تاپیک برای تاپیک های خود انتخاب کنید. شما شش تاپیک دارید با عناوین "راهنمایی فوری" و "درخواست راهنمایی" تشکر RE: راهنمایی فوری - امید به خدا - 01-16-2013 01:04 AM (01-15-2013 07:40 PM)goldmen نوشته شده توسط: سعی کنید برین سراغ بافت های فرسوده شرکت به اسم خودم نمی دن چون لیسانسم فرق می کنه .من همه این راهها رو رفتم دیدم نمیشه این سؤال رو پرسیدم خب RE: راهنمایی فوری - hamid659 - 02-19-2013 12:45 PM سلام شما نگفتید اگر می خواهید فعالیت اقتصادی داشته باشید چه مبلغی سرمایه دارید ؟ دوم اینکه با توجه به رشته فعالیت خودتان می توانید گزینه بازاریابی را انتخاب کرده و مشغول شوید . سوم اینکه بافت های فرسوده حتما نباید در قسمت شهری کار کنید می توانید بطور غیر مستقیم از گزینه های دیگری هم بهره برد . موفق باشید |