لطفا معرفی کنید=هاست ویندوز معتبر+حجم بالا+قیمت مناسب - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: لطفا معرفی کنید=هاست ویندوز معتبر+حجم بالا+قیمت مناسب (/showthread.php?tid=6458) |
لطفا معرفی کنید=هاست ویندوز معتبر+حجم بالا+قیمت مناسب - 369369 - 01-15-2013 12:37 AM سلام . خلاصه مطلب رو توی عنوان نوشتم : لطفا معرفی کنید=هاست ویندوز معتبر+حجم بالا+قیمت مناسب RE: لطفا معرفی کنید=هاست ویندوز معتبر+حجم بالا+قیمت مناسب - doctor.sniff - 01-15-2013 09:54 AM سلام دوست عزیز چرا میخواین از هاست ویندوز استفاده کنید؟ نرم افزار و وبسایت شما طبق ویندوز نوشته شده؟ یعنی از ASP استفاده میکنید؟ اگر هنوز وابستگی به ویندوز پیدا نکردید (حداقل در سرور سایتتون) بهتره که اصلا از ویندوز استفاده نکنید. و به سراغ سرورها و هاست های لینوکس بروید. RE: لطفا معرفی کنید=هاست ویندوز معتبر+حجم بالا+قیمت مناسب - 369369 - 01-15-2013 10:57 AM سلام . خیلی ممنون . راستش خودم هم دل خوشی از هاست ویندوز ندارم . ولی برای سایتم باید از هاست ویندوز استفاده کنم . البته یه هاست با شرایط خوب پیدا کردم و خریدم رو انجام دادم . انشااله که هاست خوبی باشه . آخه از هاست سرور پارس http://serverpars.com استفاده می کردم یه هفته پیش همه اطلاعات رو دستکاری کرده بودن و همه چیز پاک شد !!!!!! و زحمت یکسالم به باد رفت . و حتی یه معذرت خواهی هم نکردن . واقعا آدم های بی مسئولیتی هستن . نه از هاستشون راضی بودم و نه از پشتیبانی شون . اینجا اطلاع دادم تا دیگه کسی مثل من گرفتار اینا نشه . RE: لطفا معرفی کنید=هاست ویندوز معتبر+حجم بالا+قیمت مناسب - mohammadshamosi - 01-15-2013 01:55 PM پرشین سرویسز میتونه گزینه خوبی باشه من ازش راضی بودم و سعی کردم هاست مشتریانم رو از اونجا تهیه کنم RE: لطفا معرفی کنید=هاست ویندوز معتبر+حجم بالا+قیمت مناسب - 369369 - 01-15-2013 02:16 PM (01-15-2013 01:55 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: پرشین سرویسز میتونه گزینه خوبی باشه خیلی ممنون . ولی کارم خیلی عجله ای بود همون دیشب از " مارال هاست خریدم . امیدوارم گزینه ی خوبی باشه . و مثه سرور پارس توو زرد از آب در نیاد . |