سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
فراخوان تاسیس انجمن کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: فراخوان تاسیس انجمن کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات (/showthread.php?tid=6248)

فراخوان تاسیس انجمن کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات - arsho - 01-01-2013 11:58 AM

سلام
از اعضای انجمن هر کسی مایل به همکاری می باشد اعلام آمادگی نماید
با تشکر فراوان

RE: فراخوان تاسیس انجمن کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات - hisabba2003 - 01-01-2013 12:38 PM

سلام
میشه بیشتر توضیح بدین؟ چیکار باید بکنیم؟ مثلن اگه من تمایل داشته باشم باید چیکار کنم ؟
ممنون
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین؟ چیکار باید بکنیم؟ مثلن اگه من تمایل داشته باشم باید چیکار کنم ؟
ممنون

RE: فراخوان تاسیس انجمن کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات - arsho - 01-01-2013 12:51 PM

(01-01-2013 12:38 PM)hisabba2003 نوشته شده توسط:  سلام
ممنون
سلام
ممنون

تشکر از توجه شما به این تاپیک
شما در زمینه تخصصی خودتان در انجمن به فعالیت می پردازید.
و با رویکرد شایسته سالاری ، مدیر بخش انجمن در زمینه فعالیتی خویش خواهید شد.

اگر باز سوالی بود در خدمتم.

موفق و شادباش

RE: فراخوان تاسیس انجمن کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات - arsho - 01-01-2013 03:27 PM

انجمن در زمینه تمامی کسب و کارهایی که قابلیت راه اندازی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات را دارا می باشد است.
تجارت الکترونیک
برنامه نویسی
طراحی وب سایت
گرافیک
بازاریابی
آموزش
حسابداری
الکترونیک و مکانیک و رباتیک

RE: فراخوان تاسیس انجمن کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات - arsho - 01-02-2013 01:22 AM

ان شاء الله با کمک هم تا آخر دی ماه رااه ندازی نمائیم.

موفق و شادباش

RE: فراخوان تاسیس انجمن کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات - arsho - 01-02-2013 01:35 AM

لطفا یک نام دامین زیبا برای انجمن پیشنهاد دهید

موفق و شادباش

RE: فراخوان تاسیس انجمن کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات - arsho - 01-02-2013 11:08 AM

آیا کسی نیست یازی کند
من ایمان دارم انجمنی که من مدنظر دارم اگه راه اندازی شود پرمخاطب خواهد شد
ان شا الله تا آخر دی راه اندازی نماییم.

موفق و شاد باش

RE: فراخوان تاسیس انجمن کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات - arsho - 01-17-2013 01:51 PM

افراد علاقمند به راه اندازی انجمن در زمینه فناوری اطلاعات اعلام آمادگی نمایند

موفق و شاد باش