از لابلاي دفتر يادگيريها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132) +--- موضوع: از لابلاي دفتر يادگيريها (/showthread.php?tid=6018) |
از لابلاي دفتر يادگيريها - بيلا بالا - 12-18-2012 12:21 AM از لابلاي دفتر يادگيريها در دوران سربازي و چند وقت بعد هركتابي ميخوندم نت برداري ميكردم سخنان بزرگان ضرب المثل ملل و... تصميم دارم اينها را در اين تاپيك بازنويسي كنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: از لابلاي دفتر يادگيريها - بيلا بالا - 12-18-2012 10:48 PM ![]() كارل يونگ ![]() كمي بينديش!در عرض ده سال تو ميتواني تقريبا همه كاري را به انجام رساني و مي تواني يك پزشك يا يك دانشمند شوي.در واقع ميتواني در هر كاري به تخصص عالي دست يابي! با نگاه كردن به مقابلت ده سال،زمان زيادي است اما با نگاه كردن به عقب،مشاهده ميكني كه قرنها مانند يك حركت انگشت يا تكان خوردن مژه گذشته اند. ![]() ![]() ![]() ![]() فرانسيس بيكن RE: از لابلاي دفتر يادگيريها - azam - 12-22-2012 11:57 PM [undefined=undefined] جملات بسیار زیبا و کارآمدی را نوشته اید من یک جمله را که یادم نیست در کجا خواندم ولی در دفترم نوشتم و الان در اینجا می نویسم «نعمت های کائنات بی شمار هستند،از این رو همواره احساس وفور نعمت کرده و می دانم که به تمامی خواسته های بر حق خود می رسم» RE: از لابلاي دفتر يادگيريها - jahanagahi - 12-23-2012 12:09 AM از راه شگفت خدا , آرامش و آسایش زیادی در خود احساس میکنم. RE: از لابلاي دفتر يادگيريها - jahanagahi - 12-23-2012 01:54 AM هنوز هم این جمله را تکرار میکنم: از راه شگفت خدا روز بروز زندگی من بهتر و بهتر می شود. از ---راه---شگفت --- خدا --- روز یه روز --- زندگی --- من --- بهنر --- و --- بهتر --- می شود جند بار کلمه به کلمه و چند بار تند تند . از راه شگفت خدا روز بروز زندگی من بهتر و بهتر می شود. از راه شگفت خدا روز بروز زندگی من بهتر و بهتر می شود. از راه شگفت خدا روز بروز زندگی من بهتر و بهتر می شود. از راه شگفت خدا روز بروز زندگی من بهتر و بهتر می شود. از راه شگفت خدا روز بروز زندگی من بهتر و بهتر می شود. RE: از لابلاي دفتر يادگيريها - soltan_sal - 12-23-2012 07:25 AM تنها زماني ممكن است كه انسان تا ابد در سعادت و نيكبختي زندگي كند كه بداند ماجرا صرفا بر پايه ي يك برنامه لحظه به لحظه است... (مارگارت بونانو) RE: از لابلاي دفتر يادگيريها - بيلا بالا - 05-18-2013 12:46 AM كاناي:يعني پيشرفت روز به روز ،مداوم و بي پايان نتيجه آن افزايش ژرف و عميق در كيفيت زندگيست كاناي يك علم است و مشكلات موجود بر سر راه پيشرفت را تشخيص ميدهد و روشي براي حل مسائل قبل از اينكه بوجود بيايند ارائه مي دهد پيشرفت مستمر هر چند كوچك در نهايت يك افزايش بسيار چشمگير در سطح كيفيت بوجود مي اورد تكرار نيروي خاصي را بوجود مياورد به شرطي كه تكرار با (كاناي)باشد كاناي استادي و مهارت ايجاد ميكند RE: از لابلاي دفتر يادگيريها - soltan_sal - 05-18-2013 02:48 PM چنانچه با دقت بيشتري به موفقيتهاي يك شبه بنگري،مشاهده خواهي كرد كه انها معمولا مستلزم تلاشي حدودا ده ساله بوده اند. كمي بينديش!در عرض ده سال تو ميتواني تقريبا همه كاري را به انجام رساني و مي تواني يك پزشك يا يك دانشمند شوي.در واقع ميتواني در هر كاري به تخصص عالي دست يابي! با نگاه كردن به مقابلت ده سال،زمان زيادي است اما با نگاه كردن به عقب،مشاهده ميكني كه قرنها مانند يك حركت انگشت يا تكان خوردن مژه گذشته اند ![]() RE: از لابلاي دفتر يادگيريها - مرضیه عباسی - 07-26-2013 04:15 PM (05-18-2013 12:46 AM)بيلا بالا نوشته شده توسط: كاناي:يعني پيشرفت روز به روز ،مداوم و بي پايان من نفهمیدم یعنی چی؟ کانای ؟ RE: از لابلاي دفتر يادگيريها - jahanagahi - 07-26-2013 04:37 PM جناب بیلا بالای عزیز : لطفا توضیحی در مورد کانای بنویسید. ممنون. |