دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ (/showthread.php?tid=5854) |
دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ - m.samaii - 12-09-2012 06:56 PM سلام به همه دوستان از طریق یکی ازدوستانم یه دفتر تو تخت طاووس در اختیارم قرار گرفته اما نمیدونم توش چه کاری راه بندازم که بشه درآمد متناسبی بدست بیارم؟ شما چیز خاصی به ذهنتون میرسه؟؟؟ میخوام به عنوان کار دومم باشه این یعنی نگران این نیستم که چند وقت طول بکشه تا به بازده مناسب برسه مهم اینه که برسه چون خرج زندگیم از جای دیگه تامین میشه RE: دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ - فرهاد قربانی - 12-09-2012 07:22 PM در اختیار انجمن بذار،13000 هزار نفر دعاگوی شما میشن. ![]() RE: دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ - صدفی - 12-09-2012 08:22 PM تخصص و مهارت هاتون چیه؟ RE: دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ - mercede - 12-09-2012 08:27 PM با سلام بنظر من چیزی که توتخت طاووس وجود نداره یه بوتیک خوبه البته بستگی داره کجاش باشه..یا هر فروشگاهی که به خانوما مربوط شه!!!!!!! چون رفت و آمد اونجا خیلی زیاده RE: دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ - مهدی 1 - 12-09-2012 09:45 PM این چه طرز تاپیک زدنه ؟!! آخه نه شرایط خودتون مشخصه ، نه علایقتون ، نه مشخصات ملک و نه ... من نوعی بیام رو هوا بگم برید مثلا آموزشگاه زبانش کنید یا.... خدایی شما انجام می دی ؟! RE: دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ - m.samaii - 12-11-2012 10:22 AM (12-09-2012 09:45 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: این چه طرز تاپیک زدنه ؟!! درست میگی عزیزم اما منظور من از ایجاد این تاپیک این بود که: کسی رو پیدا کنم که یه ایده ای داشته و به دلیل نداشتن یک امکاناتی مثل دفتر و.... نتونسته ایده خودشو پیش ببره حالا میخوام این امکاناتو در اختیارش قرار بدم یا بهش کمک کنم که ایده خودشو به عمل تبدیل کنه!!!! با خودم فکر کردم اینم یه جور کمک به دیگران هست نیست؟؟؟؟؟ من مهندس مکانیکم و پیمانکار تاسیسات برقی مکانیکی ساختمان های در حال ساخت و یا حتی تعمیر نگهداری تاسیسات ساختمان هایی که قبلا اجرا شده هستم نیازی به این دفتر ندارم اگه در مورد کارم هم کسی احتیاج به کمک داشت یا میتونست پروژه ای معرفی کنه خوشال میشم ![]() ![]() RE: دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ - کامیار کاظمی - 12-11-2012 11:10 AM سلام دوست عزیز لطفا پیغام خصوصی یا ایمیل خود را بررسی کنید و نتیجه را بفرمائید. تشکر RE: دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ - jahanagahi - 12-11-2012 11:13 AM ضمن نهایت تشکر از این عزیز انجمن امیدوارم ادمین عزیز برنامه ای را برای این دفتر داشته باشد که برای همه عزیزان انجمن مفید واقع شود. RE: دفتر خالی تو تهران دارم چکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟ - دنیا - 12-19-2012 08:56 PM سلام فکر میکنم شما که دفتر دارید خیلی راحت می توانید در ایجاد شغل مانور بدید فق پیشنهاد میدم دنبال کار فرهنگی نباشید چون پولی در آن نیست |