راه اندازی فروشگاه کتاب مجازی و الکترونیکی CBook.ir - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: راه اندازی فروشگاه کتاب مجازی و الکترونیکی CBook.ir (/showthread.php?tid=5610) |
راه اندازی فروشگاه کتاب مجازی و الکترونیکی CBook.ir - cyberitcp - 11-28-2012 01:12 PM با سلام لطفا نظرتان را درباره ایده فروشگاه من بیان نمایید و بنده را راهنمایی نمایید با تشکر فراوان از همه شما عزیزان آدرس سایت من : http://www.CBook.ir RE: راه اندازی فروشگاه کتاب مجازی و الکترونیکی CBook.ir - elaheh-hosseini - 12-02-2012 11:12 AM دوست من ، با آرزوی موفقیت به عنوان بیننده فکر میکنم بایستی بیشتر روی چیدمان سایت کار کنی. همچنین بعضی نوشته ها درست دیده نمیشه. اما درکل شروع خوبیه و موفق باشی. RE: راه اندازی فروشگاه کتاب مجازی و الکترونیکی CBook.ir - dara - 12-03-2012 06:31 PM ضمن خوشامدگویی و با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی همانطوری که خانم حسینی هم نوشتند روی ظاهر سایت باید کار کنی و چیدمان بهتری برای نوشته ها در نظر بگیرید . در ضمن برای این کار فکر می کنم باید سعی کنید محصولات خاصی برای فروش داشته باشید چون این قبیل فروشگاه ها زیاد هستند . روی سئوی سایت کار کنید . و می تونید توی سایت های تبلیغی رایگان ، تبلیغ کنید . شروع خوبی دارید . پیروز باشید RE: راه اندازی فروشگاه کتاب مجازی و الکترونیکی CBook.ir - mir abbas - 12-03-2012 07:52 PM ایده ات ایده بسیار خوبی هست چون کتاب نیاز به تبلیغ نداره و خریدارش نیاز نیست که خود کتاب را ببینه و با دیدن اگهی فروش اگر نیاز داشت خریداری میکنه.ولی شما یک نظری به سایت امازون بنداز و تا میتونی تو کارت یکه تاز شو تا جا بیفتی.و اگر بتونی کتابهای کمیاب را هم تهیه و به فروش بزاری که خیلی عالیه . موفق باشی RE: راه اندازی فروشگاه کتاب مجازی و الکترونیکی CBook.ir - cyberitcp - 12-04-2012 12:17 PM لطفا نظرات و ایده هاتون رو بگید و همچنین کتاب های مورد نظرتان را که جالب هستند و امکان فروش وجود دارد را بگویید لطفا برای رونق گرفتن فروشگاه کمک کنید RE: راه اندازی فروشگاه کتاب مجازی و الکترونیکی CBook.ir - مهدی گل محمدی - 12-04-2012 12:35 PM شما اولش سعی کن کتاب های روانشناسی،تبلیغات و بازاریابی رو بفروشی.بعد کم کم کتاب های دیگه رو بفروش... با انتشارات هایی مث مبلغان،نو اندیش ،سپید و... صحبت کن و برای شروع از یه سری از پر فروشهاشون یکی 20 جلد خرید کن.فک کنم تا 20 درصد تخفیف بدن.بعد بیا مقدمه کتاب و یا پشت جلد کتاب رو با یه عکس از جلد کتاب بزار تو سایتت. اینطوری به نظر من برا شروع خیلی خوبه. RE: راه اندازی فروشگاه کتاب مجازی و الکترونیکی CBook.ir - cyberitcp - 12-04-2012 02:13 PM من در دو زمینه می خواهم فعالیت نمایم 1. فروش کتابهای چاپی 2. فروش کتابهای الکترونیکی و مجازی لطفا ایده و نظر راجع به نوع کتابهای چاپی و کتابهای آنلاین و مجازی و الکترونیکی بدهید لطفا درباره قیمت گذاری در کتابهای الکترونیکی هم نظر و راهنمایی نمایید منتظر نظرات و راهنمایی های خوب و کارایتان هستم. باتشکر RE: راه اندازی فروشگاه کتاب مجازی و الکترونیکی CBook.ir - mj47060 - 12-07-2012 08:54 AM (12-04-2012 02:13 PM)cyberitcp نوشته شده توسط: من در دو زمینه می خواهم فعالیت نمایم شما یه سر به سایت 98ia.com بزن خیلی ایده ها و راهنمایی های خوبی میتونه دستت بیاد من از همون روزهای اولی که این سایت راه افتاد یادمه سر میزدم بهش مشابه شرایط فعلی سایت شما بود نتیجه 1 : کارهایی که کرده ... موفق بوده پس ازش الهام بگیر نتیجه 2 : همه کارهایی که کرده رو انجام بدی میشه کپی کاری : دی پس یه ذره هم ایده های شخصی خودتون میتونه شما رو متمایز کنه ! |