برای آنانی که می خواهند زندگی خود را صد در صد بسازند ! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: برای آنانی که می خواهند زندگی خود را صد در صد بسازند ! (/showthread.php?tid=546) |
برای آنانی که می خواهند زندگی خود را صد در صد بسازند ! - مهدی گل محمدی - 08-09-2011 04:35 PM اگر A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z برابر باشد با ۱,۲,۳,۴,۵,۶,۷,۸,۹,۱۰,۱۱,۱۲,۱۳,۱۴,۱۵,۱۶,۱۷,۱۸,۱۹,۲۰,۲۱,۲۲,۲۳,۲۴,۲۵,۲۶ آیا برای خوشبختی و موفقییت تنها تلاش سخت کافیست؟ تلاش سخت (Hard work) H+A+R+D+W+O+R+K 8+1+18+4+23+15+18+11=98% آیا دانش صد در صد ما را به موفقییت می رساند؟ دانش (Knowledge) K+N+O+W+L+E+D+G+E 11+14+15+23+12+5+4+7+5=96% عشق چگونه؟ عشق (Love) L+O+V+E 12+15+22+5=54% خیلی از ما فکر می کردیم اینها مهمترین باشند مگه نه؟ پس چه چیز ۱۰۰% را می سازد؟؟؟ پول (Money) M+O+N+E+Y 13+15+14+5+25=72% رهبری (Leadership) L+E+A+D+E+R+S+H+I+P 12+5+1+4+5+18+19+9+16=89% اینها کافی نیستند پس برای رسیدن به اوج چه باید کرد؟ نگرش (Attitude) 1+20+20+9+20+21+4+5=100% آری اگر نگرشمان را به زندگی، گروه و کارمان عوض کنیم زندگی ۱۰۰% خواهد شد. نگرش همه چیز را عوض می کند، نگاهت را تغییربده چشمهایت را دوباره بشوی همه چیز عوض می شود… RE: برای آنانی که می خواهند زندگی خود را صد در صد بسازند ! - MARYAR - 09-14-2011 07:46 PM امروز روزي است متفاوت از روزهاي ديگر . لحظه اي است كه ميتواني مملو از زندگي شوي . گنجينه هايي براي گشودن در دست داري . فرصتي براي تجربه زندگي واقعي دست داده است . اگر در پي قضاوت در مورد امروز هستي ، بدون شك در اشتباهي ، اما اگر امروز را به خاطر آن چه كه به واقع هست بپذيري ، آن را سرشار از خوشبختي خواهي يافت . اگر بي آن كه تلاشي كرده باشي ، منتظر كسب موقعيت هاي عالي هستي ، همچنان منتظر خواهي ماند ، بي آن كه چيزي به دست بياوري ، اما اگر نهايت استفاده را از اين لحظه و اين مكان ببري ، به راستي زندگي پر باري خواهي داشت . تو در اين لحظه ، اين جا و در اين مكان هستي و ميتواني كاري شگرف و منحصر به فرد انجام دهي . بيا و با تمام وجود به نيازها و آرزوهايت كه دور از دسترست هستند ، بينديش . خواهي ديد كه آنها را در همينجا مي يابي . RE: برای آنانی که می خواهند زندگی خود را صد در صد بسازند ! - jahanagahi - 09-14-2011 10:46 PM اگر بي آن كه تلاشي كرده باشي ، منتظر كسب موقعيت هاي عالي هستي ، همچنان منتظر خواهي ماند ، این جمله زیبای خانم مریم گل من را یاد آن مثال انداخت که قبلا هم نوشتم: شخصی لیست برنده های بانک را نگاه میکرد.حس کردم دنبال اسمش میگردد. به او گفتم دنبال اسمت میگردی .لبخندی زد. گفتم در حساب بانکیت پول داری؟ گفت نه؟ |