شرابط یک بازاریاب خوب - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132) +--- موضوع: شرابط یک بازاریاب خوب (/showthread.php?tid=4506) صفحه ها: 1 2 |
شرابط یک بازاریاب خوب - jahanagahi - 10-02-2012 03:22 PM برای بازاریابی چنانچه فرد شرایط ذیل را داشته باشد پر درآمد است: - اعتماد بنفس عالی - سماجت - روابط عمومی بالا - ایمان و عشق و علاقه بکار - شیک پوشی جدا از بازاریابی اینترنتی , در کار بیمه- لوازم بهداشتی - ارائه لوازم ساختمانی - بازاریابی برای آسانسور و.....می توان درآمد زاوی کرد. RE: شرابط یک بازاریاب خوب - سعید محمدی - 10-02-2012 05:50 PM جناب قربانیان پیگیری مداومت و پشتکار در کار بازاریابی را بنده با اجازه شما اضافه می کنم در ضمن در همه زمینه ها ی بازار یابی نیاز به شیک پوشی نمی باشد بلکه متناسب با طرف مقابل و نوع کالا باشه RE: شرابط یک بازاریاب خوب - jahanagahi - 10-02-2012 06:36 PM (10-02-2012 05:50 PM)سعید محمدی نوشته شده توسط: جناب قربانیان پیگیری مداومت و پشتکار در کار بازاریابی را بنده با اجازه شما اضافه می کنم باتشکر از شما: 1- سماجت همان پیگیری و مداومت و پشتکار است. 2- یکی از صفات بارز هر بازاریاب در هر شرایطی شیک پوشی است. RE: شرابط یک بازاریاب خوب - amiryazdani138 - 10-25-2012 04:13 PM سلام. به نظرتون بازاریابی ذاتی هست یا اکتسابی هست؟ دیدید بعضی از آدم ها از همون بچگی فن بیان و هنر فروختن رو دارند؟و بعضی ها هم با سن بالا این هنر رو ندارند . به نظرتون میشه بازاریابی رو ذاتی حساب کرد؟ RE: شرابط یک بازاریاب خوب - مهدی گل محمدی - 10-26-2012 10:59 AM یه خاطره از شیک پوشی بگم. سال گذشته من و دوستم علی برای بازاریابی به یه کارگاه تولید مبلمان تو خیابان اتحاد(تهرانپارس)رفته بودیم. کت شلوار پوشیده بودیم و شیک کرده بودیم وارد کارگاه شدیم.همین که وارد شدیم یه کارگر اومد جلو و پرسید امری داشتید؟ ما هم خیلی محترمانه گفتیم با مدیریت کار داریم چند لحظه میخواهیم وقتشون رو بگیریم. بنده خدا دست و پاشو گم کرد. با تته پته گفت الان صداشون میکنم.رفت و بعد از 5 دقیقه اومد گفت مدیریت نیستن و رفتن بیرون. ماهم که ول کن نبودیم رفتیم نشستیم دفتر مدیریت حدودا 30 دقیقه نشستیم دست آخر بالاخره اومد اول یه سلام معمولی داد و بعد ملتمسانه گفت:آقا ما بخدا 5 ماهه کارگاه رو زدیم و این کارگرا هیچ کدوم بیمه نیستن و ما در بودجه کم آوردیم و الان داریم تلاش میکنیم که موانع رو برطرف کنیم. ما خندمون گرفت و من گفتم ان شالله مشکلاتتون حل میشه و کسب و کارتون رونق میگیره و ماهم برای همین امر اینجا حضور داریم. یه دفعه اون بنده خدا تعجب کرد و گفت مگه شما مأمور مالیات و دارایی نیستید؟؟؟؟؟؟ ما با یه خنده زیرکانه گفتیم:نه وای دوست داشتم اونجا بودید و خنده های آقا وفایی رو میدید.سه تامون مرده بودیم از خنده. از اون به بعد یکی از بهترین مشتریان ما شد آقای وفایی و هنوزم هر وقت میریم اونجا به ما میگن مآمور مالیات. ![]() RE: شرابط یک بازاریاب خوب - jahanagahi - 10-26-2012 11:13 AM (10-02-2012 03:22 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: برای بازاریابی چنانچه فرد شرایط ذیل را داشته باشد پر درآمد است: عزیزانی که میخواهند این حرکت را انجام دهند موارد ذکر شده را یادداشت کرده و بر روی تک تک آن مطالعه دقیق و تجسم کافی داشته باشید. RE: شرابط یک بازاریاب خوب - amiryazdani138 - 10-26-2012 12:05 PM (10-26-2012 10:59 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: یه خاطره از شیک پوشی بگم.به نظر من دلیل ترس مدیر این بوده که با اینکه شما مراجعه کردید و ایشون حضور نداشتند زمان زیادی رو صبر کردید تا ایشون بیاد ، به خاطر همین فکر کرده مسئله ی خیلی مهمی هست. RE: شرابط یک بازاریاب خوب - نی نی عسلی - 03-09-2013 09:36 PM (10-02-2012 03:22 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: برای بازاریابی چنانچه فرد شرایط ذیل را داشته باشد پر درآمد است: عزیزانی که میخواهند این حرکت را انجام دهند موارد ذکر شده را یادداشت کرده و بر روی تک تک آن مطالعه دقیق و تجسم کافی داشته باشید. [/quote] برای بازاریابی چنانچه فرد شرایط ذیل را داشته باشد پر درآمد است:[/color] - اعتماد بنفس عالی: دارم - سماجت : تا اندازه ای که مشتری را بیزار نکنم - روابط عمومی بالا : منظورتان دقیقا چیست؟ چه رفتار یا اعمالی باید داشته باشیم تا بدانیم روابط عمومی بالایی داریم یا خیر؟ - ایمان و عشق و علاقه بکار: به کارم ایمان و علاقه دارم - شیک پوشی: دقیقا منظورتان چیست؟ بنده یک خانم محجبه چادری هستم. لطفا واضح توضیح دهید. متشکرم RE: شرابط یک بازاریاب خوب - jahanagahi - 03-09-2013 10:22 PM (03-09-2013 09:36 PM)نی نی عسلی نوشته شده توسط:برای بازاریابی چنانچه فرد شرایط ذیل را داشته باشد پر درآمد است:[/color](10-02-2012 03:22 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: برای بازاریابی چنانچه فرد شرایط ذیل را داشته باشد پر درآمد است: - اعتماد بنفس عالی: دارم - سماجت : تا اندازه ای که مشتری را بیزار نکنم - روابط عمومی بالا : منظورتان دقیقا چیست؟ چه رفتار یا اعمالی باید داشته باشیم تا بدانیم روابط عمومی بالایی داریم یا خیر؟ - ایمان و عشق و علاقه بکار: به کارم ایمان و علاقه دارم - شیک پوشی: دقیقا منظورتان چیست؟ بنده یک خانم محجبه چادری هستم. لطفا واضح توضیح دهید. متشکرم [/quote] 1- روابط عمومی بالا : هنر، فن و علم مردمداری . هنر و خلاقیت .مهارتهای ارتباطات انسانی.مهارت داشتن در فن بیان. شنونده خوبی بودن. به عقاید دیگران احترام گذاشتن.باورها و علایق سایرین را همانگونه که هستند پذیرفتن چرا که هرکس از دید خود بهترین است .خوب گوش دادن، خوب درک کردن، سریعالبیان و سریع الانتقال بودن. 2- شیک پوشی.تمیز پوشیدن .چه محجبه بودن و چه با مانتو برای خانمها و تمیز پوشیدن برای آقایان. RE: شرابط یک بازاریاب خوب - toofan245 - 03-09-2013 10:28 PM به نظرم بعد از روابط عمومی بالا مهمترین مشخصه یک بازاریاب آشنایی کامل به اون کالا یا خدمتی است که میخواد براش بازاریابی کنه هستش |