کار آفرینی در یک باغچه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: کار آفرینی در یک باغچه (/showthread.php?tid=4171) صفحه ها: 1 2 |
کار آفرینی در یک باغچه - afnchn - 09-04-2012 11:39 AM استاد محترم و دوستان عزیز، غرض از گرفتن وقت شما از بابت مطالعه این سطور این است که راهنمایی بفرمایید در یک باغچه 1000 متری محتوی چند درخت گلابی، آلو و ... و یک اطاقک به مساحت 30 متر مربع، بدون برق و آب آشامیدنی چه کار آفرینی ای می شود انجام داد. با تشکر از همکاری شما RE: کار آفرینی در یک باغچه - M3HDI - 10-08-2012 10:57 PM تهیه ورمی کمپوست RE: کار آفرینی در یک باغچه - afnchn - 10-09-2012 01:42 AM با سلام متأسفانه متوجه نشدم، امکان دارد اندکی توضیح دهید با تشکر RE: کار آفرینی در یک باغچه - M3HDI - 10-09-2012 01:55 AM با سلام تهیه کرم + کود آلی برای کشاورزی قبلا به طور کامل و مفصل توسط دوستان مطرح و بحث شده است میتونید از اینجا اینجا و اینجا اطلاعات کاملی رو بدست بیارین موفق باشید RE: کار آفرینی در یک باغچه - tondar12 - 10-09-2012 01:26 PM البته کارهای دیگه ای مثل پرورش مرغ محلی یا بلدرچین یا حتی شترمرغ هم میشه انجام داد! یا اگر محصولاتتون به اندازه کافی هست مثل یکی از دوستان انجمن خشک کنید! البته با توجه به امکاناتتون! میشه زنبور داری هم کرد! ای کاش در مورد منطقتون بیشتر می گفتید! RE: کار آفرینی در یک باغچه - بيلا بالا - 10-26-2012 11:10 AM سلام دوست من کاش از موقعیت جغرافیایی منطقتون میگفتین من اگر چنین زمینی داشتم گردو میکاشتم دوره بر گشت سرمایش 5-6 سالی هست و لی موقع بار دهی وبرداشت سودخوبی میرسونه با تشکر مردانیان RE: کار آفرینی در یک باغچه - jahanagahi - 10-26-2012 11:36 AM منم عاشق درخت گرد هستم.هم زیباست و هم خوشمزه و هم سود آور.البته زمینی دارم و چند ساله تصمیم دارم در آن گردو بکارم ولی بعلت دوری از شهر پیگیری نکردم. سرمایه چندانی لازم ندارد ولی به بار نشستنش کلی پول. البته در اینکار یک زمان 4و5ساله لازم دارد. RE: کار آفرینی در یک باغچه - بيلا بالا - 12-21-2012 10:28 PM (10-26-2012 11:36 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: منم عاشق درخت گرد هستم.هم زیباست و هم خوشمزه و هم سود آور.البته زمینی دارم و چند ساله تصمیم دارم در آن گردو بکارم ولی بعلت دوری از شهر پیگیری نکردم. سلام استاد من يه كتاب در اين زمينه داشتم مطالعه كردم ولي نميدونم كجا گذاشتمش براورد اقتصاديش بود اگر زمين جوزستان امنيت دارد و حصار كشي هست ميتونين با ابياري قطره ايي رفت و امدتونا كم كنين هر درخت طبق شرايط استاندارد فضايي حدود 10 متر ميخواد و بايد به روش علمي هرس بشه كه در زمان برداشت و باردهي بتونين به تمامي درخت دسترسي داشته باشين RE: کار آفرینی در یک باغچه - dalin - 02-16-2013 08:17 PM سلام شاید زود بازده ترین کار پرورش مرغ بومی باشه که دوستان هم گفتن کاشت گل های پیازی هم مناسبه RE: کار آفرینی در یک باغچه - بابایی - 02-17-2013 07:16 PM نمیدونم محل باغچه کجاست اگه نزدیک شهری هستی و اگه درخت ها نزدیک هم نیستند و میتونی وسطشون آلاچیق یزنی و آب رو هم با تانکر فراهم کنی یک باغچه رستوران بزن فقط کباب و جگر قلیون و چای سرو کن |