خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری (/showthread.php?tid=4135) صفحه ها: 1 2 |
خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری - مــجــیــנ - 08-31-2012 06:41 PM 1- رستورانی واقع در یکی از خیابان های شهر نیس در جنوب فرانسه “دوزخ دانته” نام گذاری شده است. ولی روی در ورودی این رستوران این تابلو به چشم می خورد: “با تهویه هوای مطبوع” 2-در یکی از آرایشگاه های اسکاتلند این آگهی جلب توجه می کند: “غیبت باعث بلند شدن موها می شود.” 3- در یکی از رستوران های شهر”شیکاگو” این آگهی جلب توجه می کند: “اگر عادت دارید که خاکستر سیگار خود را توی فنجان بریزید. پس به خدمتکار رستوران بگویید که قهوه شما را درون یک زیر سیگاری بیاورد!” 4-این آگهی در یک هتل آمریکا نصب شده است: “در بستر سیگار نکشید. چون خاکستری که فرو می ریزد ممکن است خاکستر خود شما باشد!” 5-صاحب یکی از رستوران های سوئد ای اطلاعیه کوچک را پشت پنجره رستوران خود چسبانده است: “داخل شوید.خستگی را از تن بیرون کنید و ناهار را در کمال آرامش صرف نمایید. زیرا دستگاه تلوزیون ما در دست تعمیر است.” 6-یکی از گدایان هند این تابلو را بر سینه خود نصب کرده بود: “از پذیرفتن سکه های تقلبی معذور هستم!” 7-در یکی از رستوران های قدیمی سوئیس این آگهی به چشم می خورد: “دزدیدن هر گونه کارد و چنگال و نمکدان برای توریست ها آزاد است.” 8-این آگهی در یکی از سوپر مارکت های فرانسه که این روز ها گرانی در آن کشور کولاک می کند به چشم می خورد: “اگر می خواهی فردا یک “فرانک”منفعت کنی هر چیزی را امروز بخر! RE: خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری - p30delta - 08-31-2012 08:49 PM خیلی مفید بود ... RE: خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری - soltan_sal - 09-01-2012 01:37 PM مطالب خوبی بود ای کاش بازم به تعداد اون افزوده شود. RE: خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری - ahmad rezaee - 09-01-2012 03:17 PM روی شیشه با نئون نوشته بود : صوصیس کالباص حمبرگر RE: خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری - بيلا بالا - 10-27-2012 08:03 PM تصهیح قلت املایی به عحده ی مشتریصط لتفا دقط کنین اینم متن من در دفتر خدمات فنیم RE: خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری - saeed.abdollahi - 10-28-2012 12:14 AM عالی بود لطفا ادامه بدین البته بنده نیز دست بکار میشم! RE: خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری - hamid.h - 09-11-2013 10:04 AM البته ناگفته نماند که در مردم ایران نسبت به مردم این کشورهایی که فرمودید غرور زیادی دارند و زود بهشون برمیخوره . آدم جرات نمیکنه ازین چیزا بنویسه زشته! بی ادبیه ! ![]() RE: خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری - mohamadreza9802 - 11-07-2013 01:31 AM یه تعمیرات موبایل زده بود: از تعمیر گوشیهای افتاده در چاه توالت معذوریم!!!! ![]() فکر نمیکنم تبلیغ باشه ولی باحال بودی RE: خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری - mardin-b - 11-07-2013 02:53 AM به خاطر غیر عادی و غیر متعارف بودن، ذهن این نوع تبلیغات را بهتر و بیشتر در ذهن نگه میدارد نمونه : مکانیکی برادران با مرام بجز یحیی ... RE: خلاقانه ترین تبلیغات نوشتاری - bmj - 11-07-2013 07:42 AM سلام من جدیدا میخوام برای کلاس خصوصی هام تبلیغات کنم به نظرشما چه جورجملات و عبارات خلاقانه ای بنویسم که توجه همه در بین این همه اگهی کلاس خصوصی به تبلیغ من جلب بشه و تو ذهن همه دانشوها موندگار بشه ؟؟؟؟ سلام من جدیدا میخوام برای کلاس خصوصی هام تبلیغات کنم به نظرشما چه جورجملات و عبارات خلاقانه ای بنویسم که توجه همه در بین این همه اگهی کلاس خصوصی به تبلیغ من جلب بشه و تو ذهن همه دانشوها موندگار بشه ؟؟؟؟ |