ایده های صنایع غذایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: ایده های صنایع غذایی (/showthread.php?tid=3972) صفحه ها: 1 2 |
ایده های صنایع غذایی - matarodi - 08-14-2012 10:19 AM دوستداران و متخصصین کشاورزی و هم انجمنی های عزیز شما چه ایده ای در صنایع غذایی دارید؟ RE: ایده های صنایع غذایی - tondar12 - 08-14-2012 02:40 PM ممنون! تاپیک جالبی میشه! من دو تا چیز هست می گم البته ایده نیست ولی واسه استارت خوبه! یکی پودر میوه هست!! البته هنوز نمی دونم چه استفاده ای داره!!دی ![]() یکی هم جوانه است ! میگن جوانه محصولی با ارزش غذایی خیلی بالاست که هم واسه انسان خوبه هم واسه دام! RE: ایده های صنایع غذایی - matarodi - 08-14-2012 03:50 PM تولید پودر میوه از طریق دو فرایند ذیل امکانپذیر است:پودرکردن آب میوه با استفاده از اسپری درایرو پاشيدن مستقيم مايع در هواي داغ و خشك در اتمسفر كاملاً كنترل شده و پودر كردن اسلايس ميوه خشك شده(آسیاب کردن اسلايس ميوه هاي خشك شده پس از خروج از خشك كن) در این طرح روش اول بدلیل مزایای ذیل انتخاب شده است: حصول پودر ميوه با كيفيت بالا در روش اسپري دراير آب ميوه كاربردهاي فراوان محصول بدست آمده از فرايند اسپري دراير شكل بهتر محصول اسپري دراير به دليل فرم كاملا گرد ، نرم ، يكنواخت با مش مشابه . مكانيزه بودن كل فرايند اسپري دراير بهداشت بالاي محصول فرايند اسپري دراير نسبت به فرايند خشك كن دوار خواص ثابت پودر در فرايند اسپري دراير نسبت به فرايند خشك كن دوار بالاتر بودن سطح تكنولوژي فرايند اسپري دراير (وجود مشكل چسبندگي پودر به ديواره خشك كن و كلوخه شدن محصول با استفاده از افزودنيهاي مجاز قابل حل است.) با اجرای طرح تولید پودر میوه علاوه بر سود اقتصادی و اشتغالزائی مزیتهای ذیل حاصل می گردد: تبدیل عرضه متراكم و نامنظم محصولات زراعی به عرضه منظم که تقاضاي آنها از يك تابع تقاضاي مستمر و منظم تبعیت میکند.تبديل میوه به محصولات متنوع و يا ماندگار، ضمن کاهش ضایعات ، حمايت از توليدكننده داخلي و افزايش سوددهي، عرضه پايدار و مطمئن اين محصولات را براي مصرف كننده به همراه خواهدداشتسهولت حمل و نقل و كاهش هزينه هاي مربوطه، نگهداري مناسب و بهداشتي محصول تا رسيدن به دست مصرف كننده ،افزايش مدت زمان ماندگاري، جلوگیری از خروج ارز، صادرات تکرار پذیر بودن طرح RE: ایده های صنایع غذایی - matarodi - 08-14-2012 04:06 PM یکی دیگه گیاه با ارزش استویا ست که چندین برابر شیرین تر از شکر و قند است و ضرر و زیانهای قند را برای افراد دیابتی در بر ندارد.... RE: ایده های صنایع غذایی - tondar12 - 08-14-2012 07:32 PM (08-14-2012 04:06 PM)matarodi نوشته شده توسط: یکی دیگه گیاه با ارزش استویا ست که چندین برابر شیرین تر از شکر و قند است و ضرر و زیانهای قند را برای افراد دیابتی در بر ندارد.... بله بسیار عالی است و مناسب مناطق گرمسیری! اینطور که معلومه کاشتش خیلی سخت نیست! البته اولش مطمئنا ریسک داره و باید یه خرده با احتیاط پیش رفت! در مورد فراوریش کسی نظری نداره؟! دوستان به نظرتون پودر خرما کاربردی هم داره اصلا؟! البته خرما رو به روش اول نمیشه تولید کرد و باید از آسیاب و خشک کن استفاده کرد؟! به نظرتون پودر خرما بهتره یا لواشک خرما؟! RE: ایده های صنایع غذایی - sokoot - 08-14-2012 08:04 PM (08-14-2012 07:32 PM)tondar12 نوشته شده توسط:(08-14-2012 04:06 PM)matarodi نوشته شده توسط: یکی دیگه گیاه با ارزش استویا ست که چندین برابر شیرین تر از شکر و قند است و ضرر و زیانهای قند را برای افراد دیابتی در بر ندارد.... فکر می کنم پودرش بهتر باشه ولی خب میشه هر دو را تولید کرد. RE: ایده های صنایع غذایی - tondar12 - 08-14-2012 08:22 PM اصلا پودرش کاربردی داره به نظر شما؟! RE: ایده های صنایع غذایی - مهدی 1 - 08-15-2012 12:20 AM ایده خوب حتما نباید یک کاری باشه که تا حالا انجام نشده باشه یا .. می شه کاری که همه دارن انجام می دن را به شکلی صحیح تر و مطلوب تر انجام داد برای دادن ایده موارد زیر مورد نیاز است 1- میزان سرمایه و امکانات موحود ؟ 2- علاقه مندی ؟ 3- بازار فروش ؟ 4- موقعیت منطقه ای ؟ 5- علایق شخصی ؟ ولی اگه طرح و ایده نو می خواهید چند طرح که من به دوستان پیشنهاد می کنم ، 1- کشت کاهو به صورت هیدروپونیک در خط تولید (تولید 24 ساعته) در محیط کارخانه 2- تولید شیر گاو بدون نیاز به گاو 3- نوشابه صنعتی کومبوچا 4- نوشابه آلورا با قیمت قابل رقابت با نوشابه های معمولی (الان 5500 فروشش هست ) 5- تولید کنسرو کرم ورمی برای صادرات 6- تولید ساندیس با طعم عرقیات (ساندیس عرق بیدمشک و .... ) و خیلی طرح های دیگه که باید دید کدوم با شرایط شما تطابق داره و قابلیت اجرا داره موفق باشید RE: ایده های صنایع غذایی - tondar12 - 08-15-2012 12:57 AM "" 2- تولید شیر گاو بدون نیاز به گاو "" می بخشید این گزینه رو می تونید توضیح بدید؟ الان تو منطقه ما (استان بوشهر) گوجه فرنگی خیلی زیاده و تقریبا تولید اول کشور رو داریم! حالا باید چیکار کرد به نظر شما!؟ بریم کارخونه رب گوجه بزنیم؟!دی: RE: ایده های صنایع غذایی - مهدی 1 - 08-15-2012 01:34 AM (08-15-2012 12:57 AM)tondar12 نوشته شده توسط: "" 2- تولید شیر گاو بدون نیاز به گاو "" تولید نوعی علوفه خاص بدون کلروفیل در قسمتی از خط تولید ، بدون نیاز به آفتاب و زمین و ... انتقال علوفه ها به نوعی دستگاه تخمیر و اضافه کردن آنزیم های خاص ، و تبدیل اون شیر گاو به نوعی شبیه سازی معده و غدد شیر ساز گاو هست . عملا کارخانه ما یک گاو صنعتی بزرگ هست این پروژه در آمریکا و آلمان سالهاست اجرایی شده و در حال تولید هست ، در ایران هم دو سه سال پیش شخصی ادعا کرد که به تکنولژی ساخت اون دست پیدا کرده و به دلیل عدم حمایت مالی گویا به چین مهاجرت کردند و طرحشون را در اونجا دارن اجرا می کنند. طبق تحقیقات من 3 سال پیش از شرکت آلمانی سرمایه گذاری اولیه 50 میلیون دلاری نیاز داشت و حدود 25 میلیون دلار هم قیمت دانش فنی اون بود . ارزش افزوده طرح هم 70 درصد هست ، یعنی روزانه هر 30 تومان سرمایه در گردش (مواد اولیه روزانه ) تبدیل به 100 تومان می شود . حجم تولید هم الان دقیق یادم نیست ولی خیلی بود تقریبا به اندازه یک سوم کل تولید شیر روزانه ایران !! مورد رب گوجه هم بله دقیقا همین کار درسته موفق باشید |