ابتکار جالب شهرداری مشهد - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: ابتکار جالب شهرداری مشهد (/showthread.php?tid=3705) |
ابتکار جالب شهرداری مشهد - ناصر صادقی - 07-14-2012 02:55 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ابتکار جالب شهرداری مشهد - مهدی گل محمدی - 07-14-2012 09:49 AM اتفاقا من که چند وقت پیش رفته بودم مشهد این ماشینه که بزرگه رو تو ترمینال دیدم.خیلی جالب بود. RE: ابتکار جالب شهرداری مشهد - azim - 07-14-2012 03:06 PM هر سال ایام عید ، شهر مشهد به یکی از زیبا ترین شهرهای ایران تبدیل میشه ![]() هر سال ایام عید ، شهر مشهد به یکی از زیبا ترین شهرهای ایران تبدیل میشه ![]() RE: ابتکار جالب شهرداری مشهد - افسون - 07-16-2012 08:51 PM خیلی خوب بود RE: ابتکار جالب شهرداری مشهد - sherafati - 07-16-2012 09:00 PM ما اینارو ندیـــ ـــدیم پـَ! RE: ابتکار جالب شهرداری مشهد - sherafati - 07-16-2012 09:00 PM ما اینارو ندیـــ ـــدیم پـَ! RE: ابتکار جالب شهرداری مشهد - M3HDI - 07-16-2012 10:12 PM اینم چند تا دیگه تو اینا چند تاش خیلی جالب بود برام یکیش چوپان سر در پارک ملت بود که نی توی دستش بالا و پایین می رفت یکیش این تلویزون 14 اینچ احمد آباد بود که داخلش پر بود از این ماهی بزرگ های حوض ( بچه که بودم خیلی دوستشون داشتم) یکی هم چرخ خیاطی میدان استقلال ( جالبیش اینجا بود که روی هم نوشته بود استحکام نشانه کیفیت ماست) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ببخشید خیلی زیاد بود یکم سانسور شد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |