میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ (/showthread.php?tid=3277) صفحه ها: 1 2 |
میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ - amir_sky - 05-28-2012 01:40 AM سلام دوستای خوبم چند وقته میخوام یه کار کوچک توی شهرم ( بندر جاسک) راه اندازی کنم . راستش سرمایه ام در حد دو میلیون تومنه... جاسک یه شهر در حال پیشرفته و هنوز توش فرصت های سرمایه گذاری خوبی داره . بخاطر موقعیت استراتژیکش به زودی به یکی از شهرهای مهم ایران تبدیل میشه ... می خواستم نظر شما رو بدونم .... اگه سوالی داشتین در مورد جاسک و شرایطش میتونین بپرسین متشکر. یادم رفت براتون مثال بزنم.... مثلا احداث یه اسکله تفریحی مث توپ میترکونه........... البته من که چنین چیزی رو تو خواب نمی تونم ببینم. RE: میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ - goldmen - 05-28-2012 02:01 AM شما كه كلي فرصت شغلي دارين شهر هاي بندري با داشتن نعمتي بزرگ به اسم دريا ميتوانند كلي كار انجام بدن از سيد ماهي وخرچنگ وميگو گرفته تا جمع آوري صدف پرورش ماهي در كنار ساحل گردشگري با قايق هاي موتوري يا قايق هاي مسافر بري فكركنم بندر جسك يكي از بندار قاچاق خيز هم هست اسمش خيلي برام اشنا هست ولي دقيق نمي دونم بخاطر چي شنيدم اسمش رو بحث جمع آوري صدف و درست كردن هنر هاي دستي باصدف بسيار كار پرسود وجالبي هست وامكان صادران به امارات ودبي رو دارين چون بسيار متقاضي هست اونحا RE: میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ - amir_sky - 05-29-2012 12:09 AM شما كه كلي فرصت شغلي دارين goldmen عزیز ممنون از ایده های جالبتون درسته جاسک کلی فرصت شغلی داره .اما یه چیزی که هست بعضیاش برای من عملی نیس ....... یا تو جاسک فعلا جواب نمیده ..... RE: میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ - Alireza_Kh - 05-29-2012 01:58 AM امیر جان خودت می دونی جاسک از نظر موقعیتی که داره شاید بهترین فرصت باشه. میناب یه شهر بندری نیست, اما خیلی ها میان از میناب ماهی میارن برای استان های مجاور و یا دورتر, تنها ماهی نیست و بسیاری از اجناس رو از میناب می گیرن با قیمت ارزون تر و به شهر های خودشون برای فروش می برن. اون هم از طریق بندر جاسک. از نظر من شهر خودتو دست کم نگیر و فعلن هم ایده های بزرگ رو از سرت بکن بیرون. باور کن روی همین ماهی می تونی کلی مانور بدی. RE: میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ - amir_sky - 05-29-2012 02:49 AM مرسی از علیرضای عزیز بله ماهی زیادی توی جاسک صید میشه و شغل بیش تر مردمش صیادیه ... بعضیا لنج دارن و بعضی دیگه قایق .... اونایی که قایق دارن معمولا ماهی شونو به پاچال می فروشن ... و صاحبای پاچال اونو به میناب منتقل می کنن و از میناب به شهر های دیگه...... لنج دارها هم معمولا یا به شیلات می فروشن یا خودشون مستقیم میبرن به شهرای دیگه مث بندر و میناب.... الان فصل صید هووره که پاچال ها اونو از قایق دارا کیلویی 3500 تومن می خرن و فک کنم با قیمت دوبل تو میناب میفروشن. راستش من هم میتونم تو جاسک ماهی بخرم ولی تو انتقال دادنش به شهرهای دیگه مشکل دارم. اولا اینکه خودم کارمندم و وقتم نیمه پره ثانیا سرمایه میخواد و من متاسفانه ندارم.... به میناب راحت تره انتقال دادنش ولی شهرای دورتر حتما ماشینش باید سردخونه ای باشه.... در هر صورت بازم منتظر نظراتتون هستم.... RE: میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ - saeed200319 - 05-29-2012 01:56 PM دوستان عزیز میشه رو بحث ماهی چنتا ایده بدید چون من هم بندر هستم.مثلا چجوری میشه فرستاد؟یا نه مثلا بسته بندی ماهی پاک کرده خوبه جواب میده؟ RE: میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ - goldmen - 05-29-2012 02:01 PM ماهي كه بسيار كار پرسود وپر ازايده هست اول توبخش پرورش وصديش دوم دربخش توزيعش مثالي كه درخصوص ماهي پاك شده زدين بسيار عالي هست بخصوص اينكه درشهرهاي بزرگ خيلي ها بلد نيستند ماهي روپاك كنند ولي بايد مجوز بهداشت بگيري ماهي هم ميتواني با سردخانه ها بعد از صيد به شهرهاي اطراف بفرستي يا ماهي رو زنده بگيري ودرآب بزاري وبراي شهرهاي دور بفرستي تاماهي تازه باشد تن ماهي هم كه جداست RE: میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ - amir_sky - 05-29-2012 05:09 PM چند وقت پیش ایده ی فراوری و بسته بندی آبزیان دریایی تو ذهنم بود... طرح توجیهی اش رو از لینک زیر دانلود کنید و نظر بدید. طرح توجیهی فراوری آبزیان دریایی RE: میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ - amir_sky - 05-29-2012 06:04 PM به نظر شما برای راه اندازی خط بسته بندی به صورتی که در عکس زیر می بینید ( البته شیک تر ) خیلی هزینه می بره ؟ آیا برای راه اندازیش دولت وام میده ؟؟؟؟ ![]() ببخشید عکس ماهی گیرم نیمد مجبور شدم مرغ بذارم ( بسته بندی مرغ هم خودش یه ایده جداس) ![]() RE: میخوام یه کار تو شهر تو یه بندر کوچک راه بندازم نظر شما چیه ؟ - saeed200319 - 05-29-2012 11:17 PM (05-29-2012 02:01 PM)goldmen نوشته شده توسط: ماهي كه بسيار كار پرسود وپر ازايده هست واسه گرفتن مجوز اول باید کجا برم؟بهداشت باید رفت؟ (05-29-2012 02:49 AM)amir_sky نوشته شده توسط: الان فصل صید هووره که پاچال ها اونو از قایق دارا کیلویی 3500 تومن می خرن و فک کنم با قیمت دوبل تو میناب میفروشن. میشه یه توضیح بدید که این هوور چیه؟پاچال چیه؟ |