سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
موسیقی بی کلام استاد انوشیروان روحانی - موسیقی آرامش - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: موزیک و فیلم و تصاویر ارامش بخش و مثبت (/forumdisplay.php?fid=134)
+---- انجمن: موزیک ارامش بخش و مثبت (/forumdisplay.php?fid=135)
+---- موضوع: موسیقی بی کلام استاد انوشیروان روحانی - موسیقی آرامش (/showthread.php?tid=2879)

موسیقی بی کلام استاد انوشیروان روحانی - موسیقی آرامش - کامیار کاظمی - 05-02-2012 11:38 PM

موسیقی بی کلام استاد انوشیروان روحانی - موسیقی آرامش

موزیک 1
موزیک 2
موزیک 3
موزیک 4
موزیک 5
موزیک 6
موزیک 7
موزیک 8

RE: موسیقی بی کلام استاد انوشیروان روحانی - موسیقی آرامش - sherafati - 05-03-2012 10:33 PM

برام اثربخش نبود
بیشتر رویایی بود

RE: موسیقی بی کلام استاد انوشیروان روحانی - موسیقی آرامش - دلشاد حسین پور - 05-04-2012 12:46 AM

دستت درد نکنه کامیار جان . من که ازش لذت بردم ..... مرسی

RE: موسیقی بی کلام استاد انوشیروان روحانی - موسیقی آرامش - saeed.abdollahi - 05-04-2012 08:51 PM

برای من خوب بود
ممنون

RE: موسیقی بی کلام استاد انوشیروان روحانی - موسیقی آرامش - صدفی - 05-04-2012 11:42 PM

جناب کاظمی عزیز ممنون از این موسقی زیبا
یه خواهشی دارم من نمیدونم چه جوری باید فایل صوتی بزارم تو تاپیک ازتون خواهش میکنم اگه موسیقی الفا رو دارید واسه دوستان بزارید تا با شنیدنش به اوج ارامش برسن من و همسرم موقع خواب این آهنگو میزارم و تجسم خلاق میکنیم

RE: موسیقی بی کلام استاد انوشیروان روحانی - موسیقی آرامش - کامیار کاظمی - 05-04-2012 11:49 PM

خانم صدفی
جهت گذاشتن موزیک، باید موزیک را در سایتی آپلود کرده (مانند سایت: picofile.com) و سپس در این صفحه انجمن بر "پاسخ جدید" کلیک کرده و در پنجره مربوطه برای مثال بنویسید "آهنگ اول" و سپس تمام متنی که می خواهید لینک بر روی آن باشد را انتخاب کرده و بر آیکون کره (افزودن لینک) کلیک کنید و در کادر مربوطه لینک آدرس جایی که موزیک را آپلود کرده اید وارد کرده و پاسخ را ارسال کنید.