ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: تصاویر و کلیپ جالب (/forumdisplay.php?fid=63) +---- موضوع: ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده (/showthread.php?tid=2352) |
ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده - اقاي ايـــده - 03-21-2012 09:45 PM عکس نارحت کننده از شب عید یک خانواده ایرانی شايد خيلي هاتون از دستم ناراحت بشيد و بگيد عيدتون رو خراب كردم با ديدن اين تصوير.
ولي واقعيت ها هميشه تلخ بوده اند و هستند و خواهند بود. ![]() خداوند هيچ كسي رو شرمنده بچه هاش نكند جايي ديگر در انجمن وجود نداشت براي درج اين عكس RE: ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده - سعید.کرمی - 03-21-2012 10:34 PM واقعا خیلی ناراحت کننده بود. به امید آن روزی که دیگر با چنین تصاویری مواجه نشیم و هیچ نیاز مندی نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا وجود نداشته باشه. RE: ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده - کامیار کاظمی - 03-21-2012 11:30 PM امیدوارم ثروت برایمان پلی شود برای انجام کارهای خیر! RE: ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده - sherafati - 03-22-2012 12:00 AM خداوند هيچ كسي رو شرمنده بچه هاش نكند RE: ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده - مهدی گل محمدی - 03-23-2012 07:51 PM دقــــــــــــــــــــــیقا دلیل این همه تلاش من برای نرسیدن به همچین روزیه RE: ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده - MohamadMJ - 03-24-2012 01:24 AM این مردی که من دیدم سالم سالم بود. ببخشیدا ولی چشمش کور بره کار کنه همچین آدمایی باید شرمنده بشن. برو کار کن کار نداری زن نگیر گیریم کار نداری و زن گرفتی خب بچه میخوای چیکار جهنم بچه هم یکی خدا خواست دیگه 3-4 تاش چه معنی داره ؟ به نظر من حقشونه اینطور افراد و واقعا باید شرمنده بچه هایی باشن که به دنیاشون میارن و بدبختشون میکنن. آدم یکی رو میبینه قدرت کار کردن نداره دلش براش میسوزه و دلش میخواد کمکش کنه ولی آدم سالم رو من یکی نمیتونم براش دلسوزی کنم. RE: ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده - REZA HAJISALIMI - 03-24-2012 07:53 PM سلام و خدا قوت واقعا جاي تاسف دارد كه چرا كسي نيست اينجور آدم ها رو يك نظر بهشان بكند با تشكر به اميد موفقيتهاي روز افزون تك تك اين عزيزان RE: ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده - one to one - 03-25-2012 02:34 PM من هم در طي نوروز به خونه يكي از اين قبيل اشخاص سرزدم واقعا دلم كباب شدسرپرست خونه در زندون و يك زن با يه بچه كوچولو آن هم در زير زمين 10متري اجاره اي نه در خونه اش از ميوه و شيريني خبري بود و نه جو نوروز در اون خونه حاكم بود....چرا در يك كشور ثروتمند چنين صحنه هايي وجودداردخدايا به داد ما برس RE: ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده - toranj63 - 03-25-2012 06:06 PM سلام متاسف شدم. كاربر عزيز MOHAMADMJ با نظر شما مخالفم شما جاي اين بنده ي خدا نبوديد و از گذشته ي ايشون هم خبري نداريد. كجا كه زمان ازدواج واس خودش كسي بوده و چنين وضعي در ذهنش هم نمي گنجيده. RE: ناراحت كننده:شرم یک مرد در برابر خانواده - mjdehghani - 03-25-2012 07:10 PM (03-24-2012 01:24 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط: این مردی که من دیدم سالم سالم بود.شما حق چنین اظهار نظری رو به هیچ وجه نداری ، یه زمانی روزگار به کامت نمی شه ( با وجود همه بحث هایی که توی این انجمن میشه و اونها این مطلب رو رد می کنن) . من خودم یه دوستی دارم که سال پیش سرطان گرفت نزدیک 30 میلیون خرج کرد تا خوب شد به 3 ماه نکشیده خانمش تصادف کرد و تا الان 40-50 میلیون خرجش شده . این بنده خدا یه مغازه داره ساده هستش . شب عید برا بچه خودش هم پول نداش لباس بخره .الان برای پول عملهای زنش رفته از دید و منطق شما باید چشمش کور و دنده اش نرم شود . و پول نزول کرده . واقعاً من برای طرز تفکر شما متاسفم |