فیلم سخنرانی استیو جابز در دانشگاه استنفورد(زيرنويس) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: فیلم های کسب ثروت (/forumdisplay.php?fid=29) +--- موضوع: فیلم سخنرانی استیو جابز در دانشگاه استنفورد(زيرنويس) (/showthread.php?tid=2206) |
فیلم سخنرانی استیو جابز در دانشگاه استنفورد(زيرنويس) - اقاي ايـــده - 03-06-2012 08:38 PM استیو جایز مدیر عامل پیشین اپل و یکی از اسطوره های کارآفرینی گذشته از حرف و حدیث های که راجع به استیو جابز و روش های سختگیرانه مدیریتی و انحصارطلبی اون هست؛ این فیلم برای کارآفرینان ایرانی میتونه بسیار الهام بخش باشد. استیو جابز::نوآوري تفاوت بين شركت هاي پيشرو و دنباله رو است. دانلود(50مگ) دانلود برنامه پخش كننده فايل فلش RE: فیلم سخنرانی استیو جابز در دانشگاه استنفورد(زيرنويس) - اقاي ايـــده - 03-06-2012 09:31 PM از همه دوستان دعوت ميكنم تا براي يكبار اين سخنراني را نگاه كنند.مطئن باشيد.ضرر نخواهيد كرد. RE: فیلم سخنرانی استیو جابز در دانشگاه استنفورد(زيرنويس) - REZA HAJISALIMI - 11-10-2012 08:29 PM سلام و خدا قوت جاي سپاس گذاري رو داره و تشكر از شما با تشكر شاد و پيروز باشيد RE: فیلم سخنرانی استیو جابز در دانشگاه استنفورد(زيرنويس) - افسون - 11-10-2012 09:00 PM با تشکر فیلم دانلود نمیشه ![]() ![]() RE: فیلم سخنرانی استیو جابز در دانشگاه استنفورد(زيرنويس) - amirswedish - 02-22-2013 10:30 PM با سلام به دوستان عزیز توصیه می کنم هر وقت نشانه های ناامیدی در زندگیشون پدیدار شد این فیلم رو تماشا کنن تا به گوشه ای ، بله به گوشه ای از قدرت انسان پی ببرند ، استیو جابز یکی از بزرگان قرن اخیر و تاریخ بشریت هست من می خوام زندگی نامه ایشون رو هم شروع به مطالعه کنم متاسفانه چند هفته پیش لحظه فوت ایشون رو در اینترنت مشاهده کردم که در یک جلسه کاری بودند روحشون قرین رحمت. مرسی RE: فیلم سخنرانی استیو جابز در دانشگاه استنفورد(زيرنويس) - roohipatala - 03-10-2013 11:09 AM ممنون مشغول دانلود هستم دبیر کارآفرینیم میخوام این فیلم رو واسه بچه ها پخش کنم سپاس |