درخواست همفكري از دوستان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: سپرده گذاری در موسسات و بانک ها (/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: درخواست همفكري از دوستان (/showthread.php?tid=2013) |
درخواست همفكري از دوستان - mhe - 02-17-2012 06:06 PM سلام به همه دوستاي گلم.بچه ها يك موقعيت خيلي عالي برام به وجود اومده كه در بدترين حالت 8 ميليون و بهترين حالت 20 ميليون سود داره ولي نياز به داشتن سرمايه 24ميليون داره.همه پيش بيني ها و منافع و ضررهاشم حساب كردم.به نظر شما چه راههايي براي جور كردن اين مقدار سرمايه هست؟من چند تكه زمين دارم ولي اصلا نميخوام به اونا دست بزارم و الان هم موقعيت زمين خوب نيست و به اين زوديها هم فروش نميره.آشناهايي هم دارم كه نزول كنم ولي از اين راهها اصلا خوشم نمياد.لطفا راهنمايي كنيد كه چه راههايي براي جور كردن اين مقدار سرمايه هست RE: درخواست همفكري از دوستان - مهتاب - 02-17-2012 06:21 PM مهندس مسیح عزیز چقدر زمان دارید؟ میشه وام گرفت اما الان دیگه تا اونور سال بانکها وام نمی دن. می تونی ایده ت رو با یکی شریک شی ازش پول بگیری و تو سودت شریکش کنی. RE: درخواست همفكري از دوستان - اقاي ايـــده - 02-17-2012 06:30 PM اگر زمان داريد.درست يادم نيست ولي يك بانك اگر اشتباه نكنم بطور مثال 5 ميليون بذاريد بعد يك ماه(سه يا شش ماه)دوبرابر به شما وام ميده.در اصل 5 تومان كه خودتان داشتيد 5 تومان هم اونا ميدن.و قصد 5 ميليون رو پرداخت ميكنيد. به بانكها مراجعه كنيد. يك چيزديگر هم كه يادمه يك نوع حساب بانك صادرات هست كه يك چيزي به ضمانت ميذاري و اونا بسته به حساب كتاب خودشان پول ميدن. RE: درخواست همفكري از دوستان - jahanagahi - 02-17-2012 08:33 PM با سند خانه تا 15 میلیون تومان می توانی برای تعمیر منزل بدون ضامن وام بگیری. تمام بانکهای دولتی این وام را می دهند. RE: درخواست همفكري از دوستان - mhe - 02-17-2012 11:56 PM حدودا2 ماه زمان دارم.سند خونه هم ندارم.من شنيدم رو فاكتور خريد جنس وام ميدهند.كسي اطلاعي داره؟ RE: درخواست همفكري از دوستان - arash67 - 02-18-2012 01:49 AM به نظرم وامهای سر رسیدی رو فاکتور خرید وام می دهند. RE: درخواست همفكري از دوستان - مهتاب - 02-18-2012 11:40 AM (02-17-2012 11:56 PM)mhe نوشته شده توسط: حدودا2 ماه زمان دارم.سند خونه هم ندارم.من شنيدم رو فاكتور خريد جنس وام ميدهند.كسي اطلاعي داره؟وامهایی تحت عنوان وام خرید کالا رو می تونید با فاکتور بگیرید. در ضمن در موسسات مالی و اعتباری اگر یک سوم مبلغی که می خواین وام بگیرید رو یک ماه سپرداه بزارید می تونید 3 برابر پولتون رو بعد از یک ماه وام بگیرید. RE: درخواست همفكري از دوستان - goldmen - 02-18-2012 01:11 PM (02-17-2012 11:56 PM)mhe نوشته شده توسط: حدودا2 ماه زمان دارم.سند خونه هم ندارم.من شنيدم رو فاكتور خريد جنس وام ميدهند.كسي اطلاعي داره؟ بانك صادرات طرح برات كارت داره كه با سفته وضمانت بهت اعتبار ميدن.... بگردي راحت ميتوني پيدا كني اولا ازديد من هيچ موقع سراغ پول نزول نرو.........كارتو راه ميندازه ولي تااخر يك گوشه كارت ميلنگه بخاطر پول حرامش ميتوني با كسي كه اينقدر پول داره وادم صالح هي هست صحبت كني وازش قرض بگيري...براي ضمانتم ميتوني سند اون زمين هاتو بزاري پيشش...... ميتوني كل خانواده تو بسيج كني واز هركدوم درحد توانشون بگيري.. دركل بايد سعي كني كسي يا كساني رو پيدا كني كه اول با صحبت كردن دقيق وقانع شدن در خصوص اينكه پولشو برميگردنوي سر موقع ازش پول امانت بگيري......... RE: درخواست همفكري از دوستان - مهدی گل محمدی - 02-18-2012 01:38 PM وام کالا دیگه اینطوری نیست که بیان به شما پول نقد بدن. در وجه صادر کننده فاکتور.چک میکشن. و بهش میدن. به نظر من بهترین راه اینه که یکی رو پیدا کنی که حاضر بشه بهت سند بده تا باهاش وام بگیری |