10روش برای جلوگیری از جعل چک بانکی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: سپرده گذاری در موسسات و بانک ها (/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: 10روش برای جلوگیری از جعل چک بانکی (/showthread.php?tid=172) |
10روش برای جلوگیری از جعل چک بانکی - کامیار کاظمی - 04-18-2011 10:31 AM عاونت اجتماعی تهران بزرگ به ارایه توصیه هایی به شهروندان برای پیشگیری از جعل چک و کاهش وقوع جرایم جعل و کلاهبرداری توسط سوء استفاده کنندگان و مجرمان پرداخت . معاونت اجتماعی تهران بزرگ به توصیه هایی جهت پیشگیری از جعل چک های بانکی به شرح ذیل پرداخت : 1- حتما متن چک را با یک نوع خودکار بنویسید تا در صورت دست بردن به متن آن ، جعلی بودن آن مشخص شود . 2- جهت تکمیل متن چک فقط از خودکار استفاده کرده و از روان نویس و ... استفاده نکنید . 3- تاریخ چک را به صورت افقی و عمودی به صورت عددی و به حروف درج نمایید . 4- رقم چک را به صورت ریالی ، تومانی و هم به صورت عددی و حروف بنویسید . 5- روی کلیه قسمت های تکمیل شده را با چسب شیشه ای بپوشانید یا روی آن را های لایت نمایید . 6- جلوی تمامی قسمت های پر شده را ببندید . 7- از صدور چک سفید امضاء جدا خودداری کنید . 8- سعی شود چک قبل از صدور ، مهر یا امضاء نشود . 9- در هنگام امضاء چک ، طوری امضاء شود که آثار امضاء بر روی برگه های دیگری از دسته چک حک نشود . 10- ته برگ چک را به دقت تکمیل کنید. RE: 10روش برای جلوگیری از جعل چک بانکی - arash1367 - 11-19-2011 10:59 PM ممنون از مطلب جالبت کار امد بود برام RE: 10روش برای جلوگیری از جعل چک بانکی - مهتاب - 11-20-2011 12:42 AM چند تا راه کار دیگه: -با توجه به مبلغ چکتون از خودکارهایی استفاده کنید که فقط خودتون می دونید - تو چک هایی که به افراد نامطمئن می دهید طوری امضا کنید که قسمتی از امضا روی ته برگ چک باقی بمونه - در چک دادن به افراد ناشناس از یک کاربن طوری استفاده کنید که کل نوشته ها پشت چک نیز حک شود. RE: 10روش برای جلوگیری از جعل چک بانکی - مهدی گل محمدی - 11-20-2011 06:16 AM من سعی می کنم که اصلا دسته چک نداشته باشم.اینطوری خیالمم از بابت نقدینگیم راحته. RE: 10روش برای جلوگیری از جعل چک بانکی - jahanagahi - 11-20-2011 06:30 PM (11-20-2011 06:16 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: من سعی می کنم که اصلا دسته چک نداشته باشم.اینطوری خیالمم از بابت نقدینگیم راحته. مهدی جان وقتی بخواهی در سطح وسیعی کار کنی نیاز به دسته چک هست. RE: 10روش برای جلوگیری از جعل چک بانکی - arash67 - 11-21-2011 01:05 AM ممنون از مطالبتون من قضیه کاربن نفهمیدم چی شد اگه میشه توضیح بدین RE: 10روش برای جلوگیری از جعل چک بانکی - مهتاب - 11-22-2011 12:29 AM یک کاربن برعکی میزارید پشت چک که هر چیزی روی چک می نویسد زیر همون چک کپی میشه . این جوری اگه بخوان نوشته ها رو عوض کنن خیلی سخت میشه. البته روش کاملا غی متداول و برای موارد خیلی خاص است. |