صادرات و واردات - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در دنیا (/forumdisplay.php?fid=5) +--- موضوع: صادرات و واردات (/showthread.php?tid=1713) |
صادرات و واردات - maryjon - 01-21-2012 09:47 PM با سلام دوستان عزیز راهنمایی می خواستم می خام بدونم با سرمایه کم کسی می تونه بره تو کار صادرات؟ مثلا راهی هست که بتونیم یک خریدار توی یک کشوری که نیازخاصی داره پیدا کنیم و بعد اون ماده و محصول را بهش صادر کنیم بدون سرمایه زیاد ؟ ایا ممکنه؟ اگر ممکن هست چگونه باید طرف را پیدا کرد و راه و مسیر کار چیه؟ RE: صادرات و واردات - pesar368 - 01-22-2012 12:30 PM بله می تونه من دو تا مورد میشناسم که کالاهای خیلی ساده مثل بافتنی رو به کربلا و انگلستان صادر کرده بودن . الان حضور ذهن ندارم ولی سعی می کنم داستان کامل اش رو پیدا کنم و منتشر کنم . منم این روزها خیلی به این موضوع فکر می کنم . حتما یکی از موضوعات مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت ، همین صادرات با پول کم خواهد بود . RE: صادرات و واردات - jahanagahi - 01-22-2012 02:59 PM (01-21-2012 09:47 PM)maryjon نوشته شده توسط: با سلام دوست عزیز شرکتهائی هستند که می توانند در ازای دریافت مبلغی شما را کمک کنند. در موتورهای جستجوگر سرچ کنید. RE: صادرات و واردات - jahanagahi - 01-22-2012 08:54 PM دوست عزیز , لطفا به جواب من در لینک زیر توجه فرمائید. http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=326&pid=17405#pid17405 RE: صادرات و واردات - one_evil82 - 01-23-2012 01:43 PM سلام دوست عزیز اولین و سختترین قسمت کار پیدا کردن خریدار مطمئن!!!! هست.مخصوصن الان که تجارت به صورت LC با ایران تحریم هست. بسیار دقت کنید چون تو همین مملکت خودمون پولتون رو میخورن و دستتون بهشون نمیرسه.دیگه خارج از کشور که بماند. ولی اگر مشکل اول را حل کردید به شدت توصیه می کنم. مخصوصن با این وضعه دلار!!!! RE: صادرات و واردات - elsaaaa - 09-08-2016 10:14 AM سلاممممممممم من تازه این سایت جالب و کاربردی را پیدا کردم و خیلی خوشحالم که اینجا هستممم ![]() من یه مقدار زیادی صنایع دستی مرغوب (پته سنتی ) دارم ولی نمیدونم چجوری میتونم بفروشم یا صادر کنم کالایی هست که خیلی ارزشمنده و خریدار های خاص خودشو داره اگر کسی هست کمکم کنه ممنون میشممممم ![]() ![]() ![]() |