سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کارگاه فرآوری ماهی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179)
+--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182)
+--- موضوع: کارگاه فرآوری ماهی (/showthread.php?tid=16716)

کارگاه فرآوری ماهی - ariafilm100 - 11-23-2017 04:20 PM

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
قبلا هم این موضوع رو ارسال کردم منتها بازخوردی نداشتم پس دوباره میفرستم
تازگیا شرایطی فراهم شده تا در حاشیه روستا با وام 8 درصد و بودن مالیات کارافرینی انجام بشه و من هم تصمیم گرفتم بخاطر گرانی روز افزون گوشت قرمز به فراوری گوشت مهی روی بیارم در نتیجه تحقیقاتی رو شروع کردم و به قیمت فوقالعاده پاین ماهی جنوب رسیدم و که کاملا به صرفست از اونطرف با یه شرکت هم صحبت کردم و دستگاه های فراوری ماهی رو قیمت کردم به انضمام یه تکنولوژی منحصر به فرد که طعم دهنده ماهی در بافت گوشت هست یعنی تزریق سس یا هر نوع طعم دهنده ای که ماهی رو خوش طعم و اماده طبخ کنه - با تمام این توضیحات نظر شما در مورد فراوری گوشت ماهی چی هست

RE: کارگاه فرآوری ماهی - esmail356 - 11-20-2018 01:14 AM

(11-23-2017 04:20 PM)ariafilm100 نوشته شده توسط:  سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
قبلا هم این موضوع رو ارسال کردم منتها بازخوردی نداشتم پس دوباره میفرستم
تازگیا شرایطی فراهم شده تا در حاشیه روستا با وام 8 درصد و بودن مالیات کارافرینی انجام بشه و من هم تصمیم گرفتم بخاطر گرانی روز افزون گوشت قرمز به فراوری گوشت مهی روی بیارم در نتیجه تحقیقاتی رو شروع کردم و به قیمت فوقالعاده پاین ماهی جنوب رسیدم و که کاملا به صرفست از اونطرف با یه شرکت هم صحبت کردم و دستگاه های فراوری ماهی رو قیمت کردم به انضمام یه تکنولوژی منحصر به فرد که طعم دهنده ماهی در بافت گوشت هست یعنی تزریق سس یا هر نوع طعم دهنده ای که ماهی رو خوش طعم و اماده طبخ کنه - با تمام این توضیحات نظر شما در مورد فراوری گوشت ماهی چی هست

من میتونم از جنوب براتون ماهی بفرستم