آداب مغازه داری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: آداب مغازه داری (/showthread.php?tid=16575) |
آداب مغازه داری - itstest - 08-20-2017 10:05 PM سلام. تصمیم گرفتم توی روستامون مغازه ای بزنم. ولی توی دو راهی ام. از یه طرف برای جلوگیری از هدر رفتن پول و سرمایه ام نباید اجازه بدم که کسی ازم قرضی و نسیه جنس بخره. از طرف دیگه اگه پر رو باشم و قرضی ندم دیگه کسی نمیاد مغازه ام (توی روستا همه همدیگه رو میشناسن و دهن به دهن می پیچه که طرف راست راست توی چشات نگاه می کنه و بهت می گه قرضی نمی دم). البته یه شغل دولتی دائمی 1/5 الی 2 تومنی دارم. متنهی می خوام بعد ظهرا هم درآمدی داشته باشم. مجرد هم هستم. نمی دونم چیکار کنم به نظرتون؟ RE: آداب مغازه داری - r2013.samadi - 08-21-2017 03:46 PM (08-20-2017 10:05 PM)itstest نوشته شده توسط: سلام. سلام دوست عزیز. موفق باشی. پیشنهاد می کنم از مغازه هایی که یک قیمت دارن و فروش بیشتر به ازای سود کمتر دارن، استفاده کنید. مثلا تو تابلو بزنید فروشگاه ده تومنی. بعد از این کار هر مشتری که داشتید و درخواست نسیه کرد ازتون میتونید بگید ما با کارخانه این محصولات قرارداد داریم و باید به ازای فروش باهاشون تسویه کنیم به همین خاطر مجبوریم نقد بفروشیم. ![]() |