سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51)
+--- موضوع: فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا (/showthread.php?tid=1652)

صفحه ها: 1 2

فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا - کامیار کاظمی - 01-14-2012 04:20 PM

[تصویر: 01.jpg]
همین چند وقت پیش که سیل ویرانگر تایلند را فرا گرفت خسارت های زیادی به این کشور تحمیل شد. بطوریکه از آن بعنوان بدترین سیل تاریخ تایلند در نیم قرن اخیر نام بردند که در این جریان انبار تولیدات شرکت خودرو سازی ژاپنی هوندا بیش از دیگران تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی قرار گرفت اما کمپانی هوندا در این رابطه روز ۵ شنبه هفته گذشته دستور نابودی ۱۰۵۵ دستگاه آخرین مدل خودرو های خود را داد.
[تصویر: 02.jpg]
[تصویر: 03.jpg]
[تصویر: 04.jpg]
[تصویر: 05.jpg]
[تصویر: 06.jpg]
دلیل این کار هوندا برای اطمینان هرچه بیشتر به مشتریان است تا مطمئن شوند قرار نیست
خودرو های سیل زده هوندا را خریداری کنند. این از سیاست های بارز ژاپنی هاست
که تحت هر شرایطی رضایت مشتری را در اولویت قرار می دهند.
[تصویر: 07.jpg]
[تصویر: 08.jpg]
[تصویر: 09.jpg]

RE: فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا - mohammadshamosi - 01-14-2012 05:57 PM

عجب ضرری

RE: فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا - 3ObHaN - 01-14-2012 06:13 PM

افرین به این قدرت اراده

RE: فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا - MARYAR - 01-14-2012 06:24 PM

واقعا آفري به اراده و باور مثبتشان
كه حتي در مصيبت هايي كه براي ما شايد خيلي عظيم و غير قابل بازگشت باشه براي اونا يك حادثه طبيعي و قابل بازگشت محسوب مي شه

RE: فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا - jahanagahi - 01-14-2012 06:49 PM

علت ترقی روز به روز اینان همین است.

RE: فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا - 3ObHaN - 01-14-2012 06:58 PM

ولی خدایی محصولات خوبی داره این هوندا مخصوصا هوندا اکورد ! کمی تا قسمتی شبیه کمری هست . خونوادگی بزرگ ! خیلی ماشین راحت و جالبیست و من از روز اول که وارد این قسمت جهان شدم عاشق هوندا اکورد 167 هزار رینگتی ( حدود 90 میلیون ) شدم !

RE: فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا - Alireza_Kh - 01-14-2012 08:17 PM

این هم یک فرصت بود که بچه های انجمن از دست دادن, باور کنید راحت میتونستید با قیمت ارزون اینها رو بخرید و اونها رو تو ایران بفروشید, مشتری هم کم نبود. Smile

RE: فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا - مهدی گل محمدی - 01-14-2012 08:30 PM

علی جان از ما زرنگ تراش تو کشور خودشون هستن ولی اینا هیچ موقع این کاررو نمی کنن.

RE: فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا - Alireza_Kh - 01-14-2012 08:40 PM

میدونم مهدی جان, مزاح کردم, چون خود شرکت اگه می خواست میتونست کلی کار با اینها بکنه ولی ترجیح داد دوباره به چرخه تولید برشون گردونه.

RE: فاجعـه ی سیـل در تایلنـد و کمپـانی هونـدا - jahanagahi - 01-14-2012 09:00 PM

یکی از آشنایان برای کار به ژاپن رفته بود. تعریف میکرد ما ایرانیها در بخشی بودیم که میخهای خراب را جدا میکردیم. تعریف میکرد حدود 40 تا 50 میخ خراب اشتباهی وارد میخهای انبار که قرار بود در آنجا برای بسته بندی روی ریل برود قاطی شد.خود شخص به سرپرست کارخانه اطلاع می دهد. جالب اینجا است که این دوست سهل انگار برای گزارش این اشتباه تشویق شد و کل میخهای آن انبار به چرخه تولید برگشت.