ایده ای دارم که نیاز به سرمایه معمولی داره - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: ایده ای دارم که نیاز به سرمایه معمولی داره (/showthread.php?tid=16516) |
ایده ای دارم که نیاز به سرمایه معمولی داره - hadi-rahbord - 07-31-2017 10:19 AM من یک ایده ای دارم که نیاز به سرمایه داره. ایده بکر و عملی هستش ولی راه دشوار. سرمایه چندین میلیاردی و میلیونی هم نمیخواد.کسی اگه یه کار بزرگ با بازار خوب بخواد داشته باشه این کار عالیه.حداقل هم یه پنجاه میلیونی میخواد. RE: ایده ای دارم که نیاز به سرمایه معمولی داره - Mehdinice - 01-14-2018 03:53 AM دوست عزیز میشه ایدتونو مطرح کنین چیه RE: ایده ای دارم که نیاز به سرمایه معمولی داره - naserm123 - 04-19-2018 03:49 PM (07-31-2017 10:19 AM)hadi-rahbord نوشته شده توسط: من یک ایده ای دارم که نیاز به سرمایه داره. ایده بکر و عملی هستش ولی راه دشوار. سلام دوست خوب ایده زیاده اما این کاره خوب را مطرح کن بقیه هم ببین نظر بدن و اگرم کسی در این زمینه تجربه داره کمک کنه ایده کم ریسکی باشه خود من حاضر به سرمایه گذاری هستم |