سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پیشنهاد برای عالیتر و کارآمدتر شدن سایت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: پیشنهاد برای عالیتر و کارآمدتر شدن سایت (/showthread.php?tid=1628)

پیشنهاد برای عالیتر و کارآمدتر شدن سایت - یکمیلیارد - 01-11-2012 05:41 PM

بچه ها می خوام تو اینجا چیز هایی که برای عالیتر شدن سایت و کارهایی که سایت می تونه انجام بده به لطف مدیر محترم نظر بدین اول خواستم پیام خصوصی به آقای کاظمی بدم بعد گفتم شاید بچه ها نظر من رو تکمیل تر کنند
نظر من این هست که اگه ممکنه باشه مدیر محترم بتونه یه فضایی رو برای بچه ها قرار بدن تا اونا اگه خواستن با اسم خودشون یا با اسم مستعار ثروت خودشون را بگن و هر ماه اون رو بروز کنند . میزان رشد ثروت هر نفر به صورت درصدی اعلام گردد و بچه ها هم از لحاظ ثروت و هم از لحاظ رشد نسبت به ماه قبل رتبه بندی بشن که باعث انگیزه در بچه ها حداقل رقابت با خودشون میشه امیدوارم که شدنی باشه و یه میزان ثروتی رو تعیین کنیم که هر کدوم ازما به آن رسید بچه ای از کمیته امداد رو تحت پوشش قرار بده خداییش لذت ثروت بدون لذت کمک به افراد نیازمند کامل نمیشه و کارهای خیرتون باعث میشه به پوچی نرسید.

RE: پیشنهاد برای عالیتر و کارآمدتر شدن سایت - fa_herman - 01-11-2012 07:13 PM

سلام

به نظر من اگه به جای مقدار دارایی هر فرد ایده هایی که به فکرش رسیده و به آنها عمل کرده قرار داده بشه بهتر باشه

RE: پیشنهاد برای عالیتر و کارآمدتر شدن سایت - کامیار کاظمی - 01-11-2012 11:37 PM

هر دو ایده از نظر من عالی و فوق العاده است.
هوش شما عزیزان آفرین دارد.
دوستان لطفا نظرات تکمیلی بفرمائید.

RE: پیشنهاد برای عالیتر و کارآمدتر شدن سایت - P@RSA - 01-12-2012 12:47 AM

(01-11-2012 07:13 PM)fa_herman نوشته شده توسط:  سلام

به نظر من اگه به جای مقدار دارایی هر فرد ایده هایی که به فکرش رسیده و به آنها عمل کرده قرار داده بشه بهتر باشه

من هم با شما موافقم چه بسا كه با مشكلاتي هم در اين راه مواجه شده كه ميتواند چراغ راه بقيه دوستان باشد

RE: پیشنهاد برای عالیتر و کارآمدتر شدن سایت - یکمیلیارد - 01-12-2012 03:07 AM

بچه ها این چیزی که شما فرمودید کیفیت هست که نمیشه اون رو به صورت اعداد ریاضی برای قیاس استفاده کرد اما عرض من امری کمیتی و قابل اندازه گیری و داوری با خطای کم می باشد و همونطور که گفتم صرفا هدف مادی گرایی نیست و با رسیدن به سرمایه ای مشخص باید کسی رو تحت پوشش قرار بدیم
درضمن با تحت پوشش قرار دادن ، چراغی درکنار نام فرد در فهرست رتبه بندی ، روشن بشه تا عمل نیک بچه ها با نمادی مثل چراغ برای گسترش ارزش هدف انجمن ما باشه تا ما انسان های میلیادر آینده باشیم

RE: پیشنهاد برای عالیتر و کارآمدتر شدن سایت - MARYAR - 01-12-2012 01:25 PM

آقاي يك ميليارد ايده فوق العاده كارآمدي ست البته اگر دوستان با كار با آن راحت باشند و بتوانند راحت مسائل مالي خود را بيان كنند