سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایجاد کسب و کار اینترنتی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: ایجاد کسب و کار اینترنتی (/showthread.php?tid=16139)

ایجاد کسب و کار اینترنتی - hadis.d - 02-11-2017 12:19 PM

با سلام
دوستان عزیز من قصد دارم یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم اما نمیدونم که با چه نوع کالاهایی شروع کنم. از لحاظ سایت و طراحیش مشکلی ندارم اما برای نوع کالا و محل تهیه مناسب کالا هنوز سر در گمم و این که میخوام راهی را انتخاب کنم که سرمایه زیادی نخواد

RE: ایجاد کسب و کار اینترنتی - rasoolfc - 02-14-2017 02:31 PM

(02-11-2017 12:19 PM)hadis.d نوشته شده توسط:  با سلام
دوستان عزیز من قصد دارم یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم اما نمیدونم که با چه نوع کالاهایی شروع کنم. از لحاظ سایت و طراحیش مشکلی ندارم اما برای نوع کالا و محل تهیه مناسب کالا هنوز سر در گمم و این که میخوام راهی را انتخاب کنم که سرمایه زیادی نخواد

سلام وقت بخیر از تجربه خودم براتون بگم
من تو منطقه ازاد ماکو هستم و این فکر به ذهنم رسید از مزیت مرز استفاده کنم و اجناس ترک پخش کنم ماه ها زحمت کشیدم که ادرسش رو براتون میزارم

هاریکاشاپ

اوایل کار همه چی براتون خیلی سخته مشتری ندارید خودشم شاید تا 6 ماه

ولی میتونید رو مشتری های شهرهای کوچیک حساب باز کنید مثلا میگم سایت باز کنید مثلا تخصص تو زمینه فروش روسری باشه و برید بازار و بهترین هارو انتخاب کنید و تو سایت خودتون عرضه کنید چون روسری که الان تهران مد هست خیلی طول میکشه تو شهرستان ها جا بیفته ولی چون عصر عصر ارتباطات هست و خیلی ها به دنبال تیپ متفاوت هستن سعی می کنن جنس متفاوت بخرن و حتما به شما مراجعه می کنن و برای پیشرفت سایت خودتون سعی کنید تو همه انجمن های اینترنتی ثبت نام و لینک سایت خودتون رو قرار بدید

و برای ما و تمام دوستان هم دعا کنید که کارمون رونق بگیره تشکر

RE: ایجاد کسب و کار اینترنتی - Divaru telegram@ - 02-14-2017 11:34 PM

دوست عزیزم اولین پله موفقیت خودتو بردار؛وبسایت این نیست که همیشه یک چیزی بخری و بشی انباردار و کلی هزینه انبار و سرمایه بزاری واسه جنسها ؛حالا جنسهات فرو نره کارت تمومه شما اول سایتی رو طراحی کن که فقط کارش آگهی محصولات شرکتهای مختلف باشه؛آگهی بگیر و تو فروش دخالت نکن تا زمانی که گرگ شی بعد با تجربه ای که وبسایت تبلیغاتی خودت بدست آوردی آروم آروم میتونی بشی واسطه گر و خودت بخری و بفروشی