تاسیس خانه بازی کودکان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: تاسیس خانه بازی کودکان (/showthread.php?tid=16002) |
تاسیس خانه بازی کودکان - Eli.f - 12-18-2016 03:02 PM عرض سلام و وقت بخیر دوستان عزیز و صاحب نظر,میخواستم نظرتون رو راجع به راه اندازی یک خانه بازی برای بچه ها بدونم. آیا کسی هست که این کار رو انجام داده باشه و یا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. در ضمن من خانوم هستم, متاهل, ۳۰ ساله,فوق لیسانس مدیریت, ساکن رشت. RE: تاسیس خانه بازی کودکان - shahbani - 12-27-2016 01:47 PM سلام وقت بخیر شغل بسیار خوبیه و همچنین درآمد خوبی داره اما سختی ها خاص خود را هم دارد . شما چقدر سرمایه دارید ؟ برای شروع شاید این اطلاعات مفید باشه . برای راهندازی چنین شغلی به فضای تجاری فلت با متراژ 100 متر به بالا و همچنین تجهیزات مناسب این شغل نیاز دارید . اگر به صورت جدی تصمیم دارید این فعالیت را شروع کنید توصیه می کنم تمام جوانب و هزینه های احتمالی را برآورد کنید . هزینه رهن و اجاره چنین فضایی قطعا با توجه به شهر و منطقه مورد نظر شما متفاوت است که بنده از هزینه های فوق در شهر رشت اطلاعی ندارم در خصوص تجهیزات بستگی به توان مالی شما برای سرمایه گذاری و همچنین دیده گاه شما در این خصوص داره اما می تونید از شرکت هایی که مورد تایید اداره استاندارد هستند استعلام قمیت بگیرید . بنده در جنوب ساکن هستم در حال حاضر بالای 10 خانه بازی کودک فعاله که هر کدام با دیگری از لحاظ فضا ، تجهیزات و سرمایه گذاری متفاوته . برای خرید حداقل تجهیزات مورد نیاز جهت راهندازی به 20 میلیون سرمایه نیاز دارید . پیشنهاد می کنم قبلا از هر اقدامی در خصوص اخذ مجوز و شرایط آن از سازمان مربوطه پرس و جو کنید . برای گرفتن مجوز نیاز به تایید ه آتشنشانی دارید که معمولا در طبقات بالا به مشکل برخواهد خورد .پس سعی کنید مکان مورد نظر در طبقه همکف و یا نهایتا اول باشه RE: تاسیس خانه بازی کودکان - ehsan sabetifard - 09-02-2019 05:00 PM (12-18-2016 03:02 PM)Eli.f نوشته شده توسط: عرض سلام و وقت بخیر سلام وقت بخیر راستشو بخواید من چند ماهه پیش برای راه اندازی یک خانه بازی در شهرمون اقدام کردم . نمی دونم با چه شرکتایی صحبت کردین و میخواید تصمیم بگیرین . البته اینم بگم من خیلی تحقیق کردم و برا اینکه بتونم تصمیم به خرید بگیرم خیلی با شرکتای مختلفی صحبت کردم و اینم بگم همشون غیر یه شرکت میخواستن فقط جنس و دستگاه هاشونو بهم بفروشن. ولی وقتی با شرکت خانه کودک فراز صحبت کردم مشاوراش خیلی برخورد خوبی داشتن و خیلی منو راهنمایی کردن بدون هیچ چشم داشتی . با اینکه مشاوره هاشون رایگان بود خیلی کیفیت داشت و من وقتی پیشنهاداتشونو انجام داد سرمایمو تونستم در عرض 2 ماه برگردونم . در کل خیلی راضی بودم ازشون. آدرس سایتشون و موبایل مشاوری که باهام صحبت کرد رو می زارم اگه خواستید استفاده کنین. ![]() تاسیس خانه بازی ( کلیک کنید ) اینم شماره مشاورم 09124250142 |