40 میلیون سرمایه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: 40 میلیون سرمایه (/showthread.php?tid=15826) |
40 میلیون سرمایه - mohsenatu92 - 10-26-2016 10:39 AM سلام دوستان من الان 24 سالمه و دانشجو هستم،سال بعد درسم تموم میشه و میخوام یه کاری رو برای خودم شروع کنم.به کارمند بودن و ... هم اصلا راضی نیستم و خوشم نمیاد . اول میخواستم یه آموزشگاه زبان کوچیک تاسیس کنم و به مرور زمان گسترشش بدم ولی فکر میکنم که توی تهران با 40 تومن نمیشه این کارو کرد.اگر هم بخوام این کار رو بکنم باید توی یکی از شهرستانها که قیمت اجاره و ... پایینتره شروع کنم.نظرتون چیه؟کسی پیشنهاد و یا تجربه ای داره؟ فکر دومم هم یه فروشگاه مواد غذایی بود که بتونم به مرور زمان گسترش بدمش و زنجیره ای بشه.نظرتون در این مورد چیه؟ راستی پرورش قارچ چه جوریه؟درآمدش خوبه؟میشه راحت فروخت تولیدات قارچ رو؟ RE: 40 میلیون سرمایه - mohsenatu92 - 10-26-2016 09:20 PM کسی نیست؟کجان بچه ها؟ RE: 40 میلیون سرمایه - Sadegh90 - 10-26-2016 11:15 PM سلام دوست عزیز .دو مورد اول خوبه ولی پرورش قارچ فک نمیکنم رضایت بخش باشه اخه یکی از دوستان من تو این کار بود و از این کار رضایت نداشت. RE: 40 میلیون سرمایه - mohsenatu92 - 10-27-2016 08:31 AM ممنون از پاسختون دوستان اگه كس ديگه اي نظري داره بهم بگه لطفا مثلا بچه هايي كه توي شهرهاي ديگه به جز تهران هستين،وضعيت زبان خارجه توي شهر شما چجوريه و قيمت رهنو اجاره يه ملك كه مناسب آموزشگاه باشه چجوريه RE: 40 میلیون سرمایه - علیرضا سلیمی - 11-19-2016 01:46 PM سلام به نظر من دنبال کارهای تولیدی باش و شرکت هایی که خدمات کارهای تولیدی و خرید محصولاتش رو انجام میدن من خودم دارم با یک شرکت همینجوری همکاری میکنم و از کارم هم راضی هستم RE: 40 میلیون سرمایه - arash.alirezaei - 11-11-2017 11:23 AM (10-26-2016 10:39 AM)mohsenatu92 نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام دوست عزیز به نظر من تمام این کارهای که گفتی می تواند به یک کسب و کار پولساز تبدیل شود ولی شما باید توانایی و اطلاعات و علاقه در زمینه های که گفتی داشته باشید تا بر امید خدا موفق شوی . و برای اطلاعات بیشتردر کسب و کار می توانی به لینک زیر مراجعه کنید. .. ![]() |