راهنمایی برای تاسیس موسسه علمی پژوهشی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: راهنمایی برای تاسیس موسسه علمی پژوهشی (/showthread.php?tid=15821) |
راهنمایی برای تاسیس موسسه علمی پژوهشی - Civil661 - 10-25-2016 03:13 AM سلام دوستان.من ساکن شهرستانم میخاستم یه موسسه پژوهشی که کارش انجام پایان نامه و تحقیق و مقاله و ترجمه و...این چیزاست راه بندازم.آیا ارزش داره؟از کجا باید شروع کنم و آیا مجوز میخواد؟ آیا میشه این کارا رو در کنار خدمات چاپ و تکثیر انجام داد؟ RE: راهنمایی برای تاسیس موسسه علمی پژوهشی - arash.alirezaei - 08-23-2017 05:43 PM (10-25-2016 03:13 AM)Civil661 نوشته شده توسط: سلام دوستان.من ساکن شهرستانم میخاستم یه موسسه پژوهشی که کارش انجام پایان نامه و تحقیق و مقاله و ترجمه و...این چیزاست راه بندازم.آیا ارزش داره؟از کجا باید شروع کنم و آیا مجوز میخواد؟سلام بله میشه کار خوبی است و خیلی دانشجو هستند که نیاز به این موسسه دارند و در کنار چاپ و تکثیر می توان انجام داد جواز کسب کافی است . .. ![]() |