راهنمای در مورد تولید شمع - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمای در مورد تولید شمع (/showthread.php?tid=15238) |
راهنمای در مورد تولید شمع - saeedarnold - 05-12-2016 09:20 PM با سلام بچه ها کسی هست که تو کار تولید شمع باشه. لطفا منو راهنمایی کنین اگه بخوام این کارو شروع کنم چکار کنم؟ RE: راهنمای در مورد تولید شمع - soheyl_ir89 - 05-12-2016 10:05 PM سلام تو اینترنت خیلی آموزش شمع هست چه سبکی می خواید کار کنید؟ و خونگی یا کارگاه می خواید بزنید؟ قالب نیاز دارید پارافین و فتیله تهیه می کنید و اگر مواد اولیه دیگه ای لازم داشته باشید با توجه به طرح مورد نظر و قابلمه یا ظرف برای آب کردن پارافین و اجاق گاز تولید و بسته بندی و فروش چند سال قبل خوب بود بازارش خودمم می خواستم برم تو همین زمینه چون سرمایه اولیه کم می خواست و سودش خوب بود الان رو خبر ندارم فقط می دونم شمع های خاص با طرح و رنگ زیبا بزنید مشتری داره مثلا شکل گل یا استوانه ای زیبا و طرح دار باشه RE: راهنمای در مورد تولید شمع - saeedarnold - 05-13-2016 03:16 AM (05-12-2016 10:05 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: سلام ممنون از راهنمایتون.من موخوام کارگاهی کار کنم.میخواستم ببینم بازار فروشش کجاست؟نیازه خودم مغازه بزنم یا بسازم بفروشمش به دیگرون؟ RE: راهنمای در مورد تولید شمع - soheyl_ir89 - 05-13-2016 09:16 AM خرازی ها و قنادی ها که لوازم تولد و ... می فروشن اگر شمع های خاص و زیبا و شکیل تولید کنید، به جاهایی که لوازم تزیینی می فروشن. خودتون فروشگاه نزنید همین هارو تولید کنید و ویزیتوری کنید و بفروشید به فروشگاه ها. تمرکزتون روی تولید باشه بعدها در صورت صلاحدید و با مشورت، فروشگاه بزنید. هزینه هاتونو در ابتدا کاهش بدید روی بسته بندی خیلی کار کنید و ابتدا با محاسبات لازم که برای تولید شمع، سخت نیست، قیمت تموم شده محصول رو محاسبه کنید سپس قیمت های در بازار رو بررسی کنید و در صورتی که توجیه داشت، تولید رو آغاز کنید. |