سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
آموزشگاه معتبر برای تعمیرات کامپیوتر و موبایل؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: آموزشگاه معتبر برای تعمیرات کامپیوتر و موبایل؟ (/showthread.php?tid=14888)

آموزشگاه معتبر برای تعمیرات کامپیوتر و موبایل؟ - Mehdi.babaee90 - 02-24-2016 05:04 PM

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
میخواستم تو زمینه تعمیرات موبایل و کامپیوتر آموزش ببینم . دنبال آموزشگاه مناسبی در این زمینه هستم اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی کنه . ممنونم.

RE: آموزشگاه معتبر برای تعمیرات کامپیوتر و موبایل؟ - K4Z3M - 02-24-2016 09:43 PM

درود دوست عزیز...
دوره های تعمیرات تخصصی لب تاپ و موبایل رو سازمان فنی حرفه ای برگذار میکنه فکر کنم رایگان هم هستش البته نمیدونم توی شهر شما هستن یا نه...

RE: آموزشگاه معتبر برای تعمیرات کامپیوتر و موبایل؟ - Ali_shakeri40 - 02-25-2016 11:41 AM

(02-24-2016 05:04 PM)Mehdi.babaee90 نوشته شده توسط:  با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
میخواستم تو زمینه تعمیرات موبایل و کامپیوتر آموزش ببینم . دنبال آموزشگاه مناسبی در این زمینه هستم اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی کنه . ممنونم.
سلام دوست عزیزم
من آذر ماه 93 دنبال آموزشگاه مناسبی در زمینه کامپیوتر بودم با توجه زیادی آموزشگاه ها سر در گم شدم خلاصه حدود 1 هفته وقت گذاشتم و حضوری تمام آموزشگاه هارو سر زدم و بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که انفورماتیک پارسه واقع در میدان انقلاب بهترین گزینه انتخابی هست اونجا ثبت نام کردم اساتید خوب و دلسوزی داشتند و مدرک معتبری پایان دوره گرفتم و واقعا راضی بودم .

RE: آموزشگاه معتبر برای تعمیرات کامپیوتر و موبایل؟ - tataloo - 02-25-2016 10:34 PM

بیشتر نظرت تبلیغاتی بود تا راهنمایی واقعی. با توجه به این که تنها ارسالتم همین بوده.

RE: آموزشگاه معتبر برای تعمیرات کامپیوتر و موبایل؟ - Peyman_salehi27 - 02-27-2016 12:21 PM

(02-24-2016 05:04 PM)Mehdi.babaee90 نوشته شده توسط:  با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

(02-24-2016 09:43 PM)K4Z3M نوشته شده توسط:  درود دوست عزیز...
دوره های تعمیرات تخصصی لب تاپ و موبایل رو سازمان فنی حرفه ای برگذار میکنه فکر کنم رایگان هم هستش البته نمیدونم توی شهر شما هستن یا نه...

سلام
من کلا با آموزشگاه موافق نیستم ولی پسر عموم رفته بود انفورماتیک پارسه و واقعا راضی بود . یا علی

RE: آموزشگاه معتبر برای تعمیرات کامپیوتر و موبایل؟ - Hassan_moradi2020 - 02-28-2016 03:47 PM

با سلام
خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که بنده ازآشناهام تعریف پارسه را خیلی شنیدم دوره های آموزشی تعمیرات برگزار میکنه و علاوه بر آموزش فروش و تعمیرات هم داره. من دستگاه تعویض چیپ BGA خریدم خیلی راضیم یکی از آشناهام دستگاه ریکاروری هاردMRT خریده،خوبیش اینه که تخفیف هم گذاشتن و قیمتاش مناسبه هم برای دوره هاشون و هم تجهیزاتی که میفروشن.
من لینک سایتشو براتون میگذارم میخواین یه سر بزنید فکر کنم زمان تخفیفشون محدود باشه،من که راضیم امیدوارم راهنمایی من به دردتون خورده باشه.موفق باشید
http://www.*****.com/
02166480707 این هم شماره تماسشونه