مشورت مهم ، چه نوع سایتی راه اندازی کنم که درآمد عالی داشته باشه ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: مشورت مهم ، چه نوع سایتی راه اندازی کنم که درآمد عالی داشته باشه ؟ (/showthread.php?tid=14819) |
مشورت مهم ، چه نوع سایتی راه اندازی کنم که درآمد عالی داشته باشه ؟ - Ariya - 02-05-2016 10:08 PM با سلام و احترام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی این انجمن. قصد راه اندازی یک سایت رو دارم که درآمد عالی و توپی داشته باشه ولی در نوع این سایت موندم. پس این تاپیک رو با دو سوال مهم و کلیدی شروع میکنم و به امید خدا در این موضوع موفق خواهم شد. 1. چه نوع سایتی راه اندازی کنم که درآمد عالی و توپی داشته باشه ؟ ( نظر اکثر دوستان در حال حاظر سایت تفریحی هست !). 2. هاست این سایت رو هاست داخل کشور بگیرم یا هاست خارج از کشور ؟ ( با توجه به اینکه برای یوزرهای ایرانی هست ). از شما دوستان گرامی خواهشمندم به طور کامل من را راهنمایی نمائید. سربلند و پیروز باشید. ممنونم. RE: مشورت مهم ، چه نوع سایتی راه اندازی کنم که درآمد عالی داشته باشه ؟ - elco - 02-05-2016 10:37 PM درود چقدر سرمایه دارین ؟ دوره سایت تفریحی دیگه گذشته و اشباع شده RE: مشورت مهم ، چه نوع سایتی راه اندازی کنم که درآمد عالی داشته باشه ؟ - Ariya - 02-05-2016 10:46 PM (02-05-2016 10:37 PM)elco نوشته شده توسط: درود با سلام. با سرمایه مشکلی ندارم ! دنبال ایده یا پیشنهاد عالی میگردم. ممنونم. RE: مشورت مهم ، چه نوع سایتی راه اندازی کنم که درآمد عالی داشته باشه ؟ - business_nuts - 02-05-2016 11:32 PM سلام منم با دوستelco موافقم تخصص و مهارت خودتون در چه زمینه ای هست؟! در مورد هاست بستگی به خودتون دارد مهم ارائه کننده شرکت هاست معتبر باشه. RE: مشورت مهم ، چه نوع سایتی راه اندازی کنم که درآمد عالی داشته باشه ؟ - elco - 02-06-2016 12:10 AM (02-05-2016 10:46 PM)Ariya نوشته شده توسط:(02-05-2016 10:37 PM)elco نوشته شده توسط: درود ببینید دوست عزیز راه اندازی خود سایت که هیچ مشکلی نداره شما میتونی هر سایتی بخواید راه اندازی کنید ایده های زیادی هم هست که به خاطر محدودیت و تحریم های اینترنتی ایران میتونید در وب به درآمد برسید مشکل راه اندازی نیست بلکه بعد از اونه پشتیبانی از همه چیز مهمتره و همچنین توانایی تبلیغات هدفمند و جذب کاربر شما اطلاعات خودتون از میزان سرمایه از میزان دانش خودتون مثل آشنایی با زبان هایی مثل html & Css & php & mysl و ... بگید تا بدونیم چه کمکی کنیم ... |