فروش لباس منزل و جوراب - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: فروش لباس منزل و جوراب (/showthread.php?tid=14801) |
فروش لباس منزل و جوراب - mhhtaj - 02-01-2016 11:57 AM سلام دوستان من قصد دارم با سرمایه ای حدود 15 میلیون مغازه ای باز کنم و فروش لباس منزل و لباس زیر و جوراب رو شروع کنم . اول قصد داشتم فقط جوراب کار کنم ولی دیدم همون اول کار مشتری های خودمو محدود میکنم.اینم بگم هیچ تجربه ای در زمینه ی فروشندگی و مغازه داری ندارم و این اولین تجربه من هست . بنده کارمند هستم ولی دخل و خرج جور درنمیاد این بود که تصمیم گرفتم کم کم از این وضعیت در بیام . قصد دارم کارم رو حتی تا مرحله تولید لباس هم پیش ببرم خوشحال میشم از راهنمایی ها و تجربه های ارزشمندتون استفاده کنم RE: فروش لباس منزل و جوراب - mhhtaj - 02-03-2016 12:56 PM سلام مجدد خدمت اساتید یعنی هیچ کدوم از دوستان مطلبی نداشتن که به من کمک کنن؟ RE: فروش لباس منزل و جوراب - Negintejarat - 03-03-2016 03:47 AM دوست عزیز سلام شرکت ما کارش ترخیص کالا مخصوصا لباس از گمرکه ، با تولیدی های پوشاک و مخصوصا لباس زیر ترکیه آشنایی خوبی دارم و اگر قصد خرید از ترکیه دارید می تونم راهنمایی تون بکنم . صنعت پوشاک صنعت واقعا ارزشمندی هست که مزایای زیادی داره از جمله : تمام نشدن این صنعت و روز به روز پیشرفته تر و مدرن تر شدنش ، سود دهی عالی و مهمتر از همه اینکه در کوتاه مدت جواب میده البته به شرطی که با علاقه انجام بشه و عاقلانه ، عاقلانه یعنی اینکه بدونید سود اصلی در زمان خرید هست نه فروش و اینکه نحوه خرید هم خیلی مهمه و کاری که من همیشه به مشتریام پیشنهاد میکنم خرید پلکانی هست طوریکه پیشرفت کار رو دقیقا بشه حس کرد. RE: فروش لباس منزل و جوراب - عباسی عسل - 12-24-2016 03:14 PM (03-03-2016 03:47 AM)Negintejarat نوشته شده توسط: دوست عزیز سلام RE: فروش لباس منزل و جوراب - عباسی عسل - 12-24-2016 03:17 PM سلام دوست عزیز بنده هم میخوام کار فروش لباس و شروع کنم امکان داره ازتون راهنمایی بگیرم ممنون RE: فروش لباس منزل و جوراب - arsan27 - 01-12-2017 08:31 PM سلام منم میخوام شروع کنم ولی به صورت اینترنتی |