خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) (/showthread.php?tid=1480) صفحه ها: 1 2 |
خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) - بهنام ذوالفقارزاده - 12-28-2011 12:47 PM سلام دوستان انجمنی قبلاَ برخی از مشکلات خودمو بیان کردم.من الان سال دوم کارشناسی ارشدم. امروز به فکر افتادم که آزمون دکتری شرکت کنم یا نه؟ اگر شرکت نکنم، چون علاقه بسیاری به کار در آموزش و پرورش دارم،میخوام برم و درخواست امریه به اونجا بدم و بعداُ هم سعی کنم استخدام آموزش و پرورش بشم. نظر دوستان بسیار مهمه.لطفاُ راهنمایی بفرمایید. ادامه تحصیل در مقطع دکتری یا دنبال کار و خدمت؟ از اینکه وقت ارزشمندتونو به اینجانب اختصاص میدین سپاسگزارم. RE: خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) - کامیار کاظمی - 12-28-2011 12:50 PM بهنام جان واقعا تصمیم دشواری است مخصوصا برای شما که در تاپیکی به برخی مسائل زندگی خود اشاره کردید. باید به مزایا و معایب هر کدام فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید. RE: خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) - بهنام ذوالفقارزاده - 12-28-2011 12:58 PM (12-28-2011 12:50 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: بهنام جان واقعا تصمیم دشواری است مخصوصا برای شما که در تاپیکی به برخی مسائل زندگی خود اشاره کردید. ممنون آقای کاظمی. انشالله از دوستان با تجربه و بزرگوارم انتظار دارم کمکم کنند. به امید پروردگار تا آخر دیماه تصمیم خودمو میگیرم. RE: خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) - بهنام ذوالفقارزاده - 12-28-2011 05:20 PM (12-28-2011 12:58 PM)behnam67 نوشته شده توسط:(12-28-2011 12:50 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: بهنام جان واقعا تصمیم دشواری است مخصوصا برای شما که در تاپیکی به برخی مسائل زندگی خود اشاره کردید. دوستان لطفاَ نظراتتونو بفرمایین. منتظرم. RE: خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) - MARYAR - 12-28-2011 05:26 PM به نظر من در کنار کارهایی که می خ.ای بکنی به فکر شرکت در آزمون دکتری هم باش چون در ایران زیاد نمی توان به نتایج آزمون دکتری اعتماد داشت نمی توان زندگی را بر پایه آن برنامه ریزی کرد RE: خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) - jahanagahi - 12-28-2011 05:56 PM بهنام جان این مسئله را باید خودت حل کنی :اما ادامه رشته دکترا نهایت استاد دانشگاه است که فوق العاده با ارزش است ولی از نظر مالی تقریبا بی نیاز. کار : در صورت داشتن تخصص و یا هدف در جهت کسب مال (میلیاردر شدن) این راه را انتخاب کنید. در نهایت : می توانی پس از کسب دکترا و یا لابلای آن هدفهای مالی خودت را هم در نظر گرفته و بر پایه آن فعالیت نمائیذ. موفقتر باشی. RE: خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) - مهدی گل محمدی - 12-28-2011 05:56 PM بهنام جان با شرایطی که من از شما خبر دارم فعلا کار و خدمت واجب تره.چون شما در مراحل اولیه ازدواج بسر میبری و باید به زودی به خانه ی خودتان بروید.بهمین خاطر دست و پا کردن یک شغل و امریه گرفتن در محل زندگی به نظر من بهترین کار ممکن می باشد.بازهم نظرت برایم مهم است RE: خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) - بهنام ذوالفقارزاده - 12-28-2011 10:20 PM ممنون دوستان عزیزم مهدی،آقای قربانیان بزرگوار و maryam_sh از اینکه نظراتتونو فرمودین بسیار سپاسگزارم. ممنون RE: خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) - pulaki - 12-28-2011 10:44 PM اگه نظر منو ميخواي ميگم در شرايط فعلي خدمت و كاررو در اولويت قرار بده براي ادامه تحصيل در مقطع دكتري هنوز فرصت هست اگه خدمت سربازيرو تموم كني و يك شغل پردرآمد داشته باشي با انرژي مضاعف ميتوني ادامه تحصيل بدي ضمنا از من ميشنوي اصلا به كارمندي فكر نكن اگه ميخواهي ثروتمند بشي بايد براي خودت كار كني راه ديگه اي وجود نداره و تصميم نهايي رو هم بايد خودت بگيري موفق و مويد باشيد RE: خدمت و کار یا ادامه تحصیل (دکتری) - shahram......32 - 12-29-2011 12:13 AM صلاح مملكت خويش خسروان دانند...... بهنام جان هيچكس بهتر از شما نميتونه تصميم گيري كنه چون شما خودتونو كامل ميشناسين... |