همفکری در زمینه صنعت چاپ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: همفکری در زمینه صنعت چاپ (/showthread.php?tid=1467) |
همفکری در زمینه صنعت چاپ - مهتاب - 12-27-2011 12:53 PM سلام دوستان طبق تصویر ذهنی که از سالها پیش در ذهن داشتم هدف شغلی خودم رو راه اندازی یک برند در زمینه دکوراسیون می دونستم. همیشه منتظربودم تا بعد از کسب درآمد از روشهای دیگر این کار رو استارت بزنم. بعد از مدتها مطالعه و تفکر فهمیدم این راه غلط و باید در همین مسیر کم کم پیش برم و درآمد رو هم از همین مسیر بدست بیارم. اول خواستم بگم که خوشحالم که با کمک دوستان الان می دونم که دقیقا باید چکار کنم. اولین طرح برای رسیدن به این هدف: قصد تولید کاغذ دیواری با طرح های سفارشی رو دارم یا کاغذ دیواری های پوستری البته شرکت هایی در حجم محدود این کار رو انجام میدن که تماما چاپ خانه هستند نه دکوراتور. کسی از دوستان در زمینه صنعت چاپ اطلاعاتی داره که دقیقا بدونم از چه نوع پلاتر ورنگی باید استفاده کرد که قابل شستشو باشه و مهمتر چه کاغذی؟ و آیا چاپخونه آشنا در تهران داریم که بتونه این کار رو برام انجام بده. به محض راه اندازی برند اختصاصی دکور که طرح بالا قسمت بسیار محدودی از کلیت طرح حتما به کمک همه دوستان برای نمایندگی در مناطق مختلف نیاز دارم. سپاسگزار از لطف همه دوستان ![]() آرش جان ممنون از راهنماییتون این کاغذهایی که فرمودید قابل چاپ با دستگاه پلاتره یا دستگاه خاص می خواد؟ و می دونید از چه جوهری استفاده میشه که قابل شستشو باشه؟ RE: همفکری در زمینه صنعت چاپ - مهتاب - 12-27-2011 03:42 PM آقا آرش لطف کردن در یک جلسه آنلاین اطلاعات خوبی رو به من دادن. از لطفتشون ممنون. منتظر نظر بقیه دوستان نیز هستم. سپاسگزار |