یه گروه بشیم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: یه گروه بشیم؟ (/showthread.php?tid=14593) صفحه ها: 1 2 |
یه گروه بشیم؟ - ashena_73 - 12-10-2015 07:49 PM سلام من مهارتم بازاریابی هست ، از اونجایی که تو شهر های دیگه هم میتونم فعالیت کنم خواستم پیشنهاد بدم که بیاین با هم یه سایت خوب و مفید بزنیم برای بازاریابی در کل کشور کسایی که بازاریابی قوی دارن ، طراحی سایت یا برنامه نویسی بلدن بیان بهمون ملحق بشن اگه ایده ای که دارم بگیره مطمئن باشین سود خوبی داره البته جوانبش رو 100 در صد نسنجیدم ، ولی اگه دوستان هم همکاری کنن و از تجربیات و دانسته های خودشون بگن مسلما پیشرفت میکنیم RE: یه گروه بشیم؟ - هورداد - 12-10-2015 08:11 PM خب ایده تون چی هستش؟خیلی ها گفتن و وسط جا زدن و موبایل خاموش کردن الان شرکت هایی هستند که چندین نمایندگی در شهرهای بزرگ و کوچیک دارن RE: یه گروه بشیم؟ - ashena_73 - 12-10-2015 08:21 PM گفتم که نه ، من دنبال پولم نه چیز دیگه ، اگه سود کنم خوب مسلمه که جا نمیزنم منظور من هم شرکت و اینجور چیزا نبود ، یه سایت...که بشه جهانیش هم کرد یعنی بازاریابی برای همه چی.... حتی صادرات و واردات.. RE: یه گروه بشیم؟ - haj_mostafa - 12-11-2015 11:06 AM من هستم ! ولی شما دقیقا به چه مهارتی نیاز دارید؟ RE: یه گروه بشیم؟ - ashena_73 - 12-11-2015 11:22 AM خودم بازاریابی بلدم...حالا یکی دو نفر دیگه هم باشن که خیلی بهتره ولی الان متخصص سایت و it و برنامه نویسی برای یه سایت قوی ... به هر حال هر راه سختی هایی داره و از همون روز اول هم آدم میلیاردر نمیشه.. RE: یه گروه بشیم؟ - sinap - 12-11-2015 12:30 PM دقیقا سایت رو برای چی میخواید؟ توی سایت قراره چه اتفاقی بیافته؟ RE: یه گروه بشیم؟ - سعید یوسفی - 12-11-2015 12:44 PM من همین الان چنین سایتی رو در دست اجرا دارم. با سود فوق العاده و دائمی برای بازاریاب، حتی درآمدهای بالای ده میلیون در ماه بصورت دائمی و نیز پیشرفت در سمت و عقد قرارداد، البته اینکه این درآمد چطور بدست میاد، راه داره. برای اطلاعات بیشتر می تونید پیام بدید؟ همچنین با فروشندگانی که علاقمند به بازاریابی و فروش محصولات خود از طریق ایواسط هستند،در صورت داشتن شرایط، می تونیم همکاری داشته باشیم. برای دیدن سایت هم کلمه ایواسط رو در گوگل سرچ کنید و روی اولین لینک کلیک کنید. RE: یه گروه بشیم؟ - ashena_73 - 12-11-2015 03:55 PM (12-11-2015 12:30 PM)sinap نوشته شده توسط: دقیقا سایت رو برای چی میخواید؟ بازاریابی خیلی بزرگ در شهر ها کشور ها برای همه چیز RE: یه گروه بشیم؟ - sinap - 12-11-2015 11:18 PM خب من الان برای شما یک پیشنهاد دارم اگر واقعا مصمم هستید برای این کار با مدیریت سایت صحبت کنید یک محصول رو فقط یک محصول اونم در تعداد محدود و با حداقل ریسک توی همین سایت تست کنید فروشش رو ، چون اینجا فقط محصولات مناسبتی جواب داده تا حالا. حتی اول کار میتونه سودی هم نداشته باشه برای شما و سیستم فقط برای بازاریاب سودداشته باشه با 2-3 نفر بازاریاب! اگر جواب گرفتید اونوقت محصولات دیگر رو وارد کنید ، کار رو کم کم گسترش بدید این لقمه ای که شما برداشتید بزرگه الان باید کلی وقت و هزینه صرف طراحی سایت بشه بعد اگر نشه کار کرد دردسر میشه هر وقت کار روی ریل افتاد و دیدید که خوب دارید کار میکنید و سیستم به درآمد رسیده برید سراغ سایت و دفتر و... فرضیاتتون رو تست کنید ، بزرگترین شکست ها به خاطر فرضیات اشتباه رخ میدن RE: یه گروه بشیم؟ - ashena_73 - 12-12-2015 12:42 AM (12-11-2015 11:18 PM)sinap نوشته شده توسط: خب من الان برای شما یک پیشنهاد دارم عزیز جان من بازاریابی بلدم کار ما اینه که فروشنده رو به خریدار وصل میکنیم و پولمون رو میگیریم این اصلا ریسک نداره...چون پولی وسط نمیذاریم |