سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شراکت کاری (پیمانکاری) در کافه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: شراکت کاری (پیمانکاری) در کافه (/showthread.php?tid=14403)

شراکت کاری (پیمانکاری) در کافه - Alabo - 11-04-2015 05:24 PM

سلام و وقت بخیر
ما یه کافه داریم که میخوایم به یه گروه کاری با انرژی و ترجیحا با تجربه فقط تحت عنوان شراکت کاری واگذار کنیم (حالا بگذریم که همین پیدا کردن این گروه خودش یه پروسه ای هست ) الان ما به دو دلیل ناچار به انجام این کار هستیم:
اولا که ما با ۴ نفر شروع کردیم و چون شرایط و درآمد طوری نبود که انتظار داشتیم الان بعد یکسال و نیم دو نفرمون رفتن و دچار کمبود نیرو هستیم
دوما که برداشت ما اینه که اینجا قابلیت تبدیل شدن به یه کافه ی شلوغ و پردرآمد رو داره و ما به نوعی اینکاره نبودیم و نیستیم
حالا سوال من از شما اساتید محترم اینه که چطور باید قراددادی تنظیم کنیم که موارد زیر توش لحاظ بشه و یا به عبارتی اصلا شدنی هست یا خیر؟
۱- چجوری از طرف مقابل تضمین بگیریم که که اجاره و درصدی از سود رو که مشخص میکنیم حتما بهمون پرداخت میکنه؟ (راستی به نظر شما ما چه درصدی از سود رو پس از کسر اجاره باید از طرف مقابل بگیریم؟)
۲ - من خودم هم بصورت پاره وقت حضور داشته باشم تا هم از میزان فروش خبر داشته باشم هم اینکه مطمئن باشم استفاده صحیح از وسایل و دکوری که در اختیارشون میذاریم میکنن و هم اینکه اگه احتیاج داشته باشن کار کنم و یا حقوق بگیرم و یا درصد سود رو بیشتر کنم .
ببخشید طولانی شد
سپاسگزار از راهنماییتون

RE: شراکت کاری (پیمانکاری) در کافه - Alabo - 11-07-2015 12:04 AM

من همچنان منتظر جواب هستم ولی یکم عجله دارما