راهنمایی درباره کار کابینت سازی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی درباره کار کابینت سازی (/showthread.php?tid=14274) |
راهنمایی درباره کار کابینت سازی - چوبکده - 10-07-2015 06:34 PM سلام خدمت همه دوستان. من یه کارگاه کابینت سازی (ام دی اف) دارم . میخوام بدونم چه کارهای جنبی و هنری دیگه ای میشه همراه این کار انجام داد که باعث افزایش درامد و تنوع در کار بشه که انجامش برای یه خانم هم ممکن باشه. در ضمن نرم افزارهای طراحی کابینت با کیفیت خوب کسی میشناسه معرفی کنه. نرم افزار2020 دیزاین ازش استفاده کردم زیاد کیفیت تصویرهاش خوب نیست. ممنون [/size][font=Arial][/font] RE: راهنمایی درباره کار کابینت سازی - sorin - 10-07-2015 08:12 PM میتونین طراح داخلی اسانسور مسکن مهر شهرتونو با صحبت با مدیریت ساختمون بردارین RE: راهنمایی درباره کار کابینت سازی - چوبکده - 10-17-2015 12:23 PM (10-07-2015 08:12 PM)sorin نوشته شده توسط: میتونین طراح داخلی اسانسور مسکن مهر شهرتونو با صحبت با مدیریت ساختمون بردارین ممنون . تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم. اما من بیشتر دنبال کارهایی با خورده چوب های ام دی اف هستم. که با این خورده چوب ها چی کار میشه کرد؟ |