با ۳۰۰ هزار تومان چه کسب و کاری میشه راه اندازی کرد؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: با ۳۰۰ هزار تومان چه کسب و کاری میشه راه اندازی کرد؟ (/showthread.php?tid=14214) |
با ۳۰۰ هزار تومان چه کسب و کاری میشه راه اندازی کرد؟ - vahid-73 - 09-29-2015 05:45 PM سلام بر دوستان عزیز. مشابه این موضوع قبلا هم بوده و نظرات خیلی خوبی هم ارايه شده. حالا میخواستم بدونم ایده های شما برای شروع کسب و کار با ۳۰۰ هزار تومان چه چیزهاییست؟؟؟ پیشاپیش ممنون از همکاریتون. ![]() RE: با ۳۰۰ هزار تومان چه کسب و کاری میشه راه اندازی کرد؟ - mehran121 - 09-30-2015 08:42 PM (09-29-2015 05:45 PM)vahid-73 نوشته شده توسط: سلام بر دوستان عزیز. توی هر فصل میشه کار متفاوتی باهاش کرد مثلا حالا ما تو پاییز هستیم طرح بسته بندی و طعم دار کردن آلبالو خشک و آلوچه خشک با توجه به تجربه ای که در این زمینه هست همیشه موقع باز شدن مدارس و سرد شدن هوا میل استفاده از آلبالو خشک و آلوچه خشک خیلی زیاد میشه بخصوص اگه خوش رنگ و لعاب باشه مواد لازم (چیزهایی که برای بسته بندی نیاز دارید برای استارت کار) : آلبالو خشک 5 کیلو آلوچه خشک 5 کیلو سلفون برای بسته بندی 2 کیلو ( اندازه رو خودتون باید به دست بیارید مثلا برای بسته های 500 تومن فروش اندازه سلفون CD باید باشه ) ظرف یکبار مصرف 100 عدد (این نوع ظرف به ظرف پرسی مشهور هست ) عکسش در زیر هست سلفون برای ظرف یکبار مصرف نیم کیلو ( این سلفون برای اینکه ظرف رو توش قرار بدی هست ) لیبل تاشو 1000 عدد( کوچک باشه می تونید از کاغذ معمولی هم استفاده کنید و برش معمولی خورده باشه ) کارتن تخم مرغ 100 عدد ( توی بازار زیاده و دونه ای 100 تومن میدن ) چسپ نواری 1 عدد چسپ کتاب 1 عدد جوهر لیمو 1 کیلو رنگ غذا 1 عدد نمک 1 کیلو نمونه اون چیزی که من میگم ![]() ولی شما باید به صورت خیلی ساده بزنید تا کمتر سرمایه بخواد درآمدش هم عالیه RE: با ۳۰۰ هزار تومان چه کسب و کاری میشه راه اندازی کرد؟ - soshiant - 09-30-2015 08:47 PM خرید و فروش تو دیوار و شیپور هم بد نیست شما هر وسیله ای رو می تونید اونجا بفروشید RE: با ۳۰۰ هزار تومان چه کسب و کاری میشه راه اندازی کرد؟ - هورداد - 09-30-2015 09:30 PM (09-30-2015 08:47 PM)soshiant نوشته شده توسط: خرید و فروش تو دیوار و شیپور هم بد نیست هر وسیله ای رو میشه فروخت اما خریدار نداره... مخصوصا شهر زنجان... RE: با ۳۰۰ هزار تومان چه کسب و کاری میشه راه اندازی کرد؟ - mehran121 - 09-30-2015 10:57 PM (09-30-2015 08:47 PM)soshiant نوشته شده توسط: خرید و فروش تو دیوار و شیپور هم بد نیست دوست من باید یک وسیله ای باشه تا بفروشیم ایشون گفتند که با 300 تومن میشه چه کسب و کاری رو راه انداخت نه اینکه چطور میشه فروش محصولات رو داشته باشیم ولی حرف ایشون رو قبول دارم من دنبال بازاریاب می گشتم توی چندتا روزنامه آگهی زدم و به صورت رایگان هم توی این دوتا سایت هم آگهی زدم از روزنامه بدردم نخورد ولی این دوتا سایت خیلی بدردم خورد حالا هم افرادی برای بازاریابی تماس می گیرن (09-30-2015 09:30 PM)هورداد نوشته شده توسط:(09-30-2015 08:47 PM)soshiant نوشته شده توسط: خرید و فروش تو دیوار و شیپور هم بد نیست چرا برای هر چیزی خریدار داره اما شرط اصلی نحوه ارائه اون محصول هست که چطور توضیح در مورد داده بشه و براش بازاریابی بشه RE: با ۳۰۰ هزار تومان چه کسب و کاری میشه راه اندازی کرد؟ - vahid-73 - 10-03-2015 10:19 PM سلام. از دوستان عزیزم بسیار سپاسگزارم.پیشنهادات عالی هستند. خواهشا اگه موارد دیگری هم سراغ دارید بگید.باید تصمیم گیری کنم.واقعا میخوام از یه جایی شروع کنم و فعلا همین مقدار سرمایه دارم. ممنون... RE: با ۳۰۰ هزار تومان چه کسب و کاری میشه راه اندازی کرد؟ - arash.alirezaei - 08-23-2017 06:02 PM (09-29-2015 05:45 PM)vahid-73 نوشته شده توسط: سلام بر دوستان عزیز.سلام اگر آش و حلیم بلدی درست کنید بهترین کار است و نیاز به جایی نداری و در پارک می توانی بفروشی و بعد می توانی کسب و کار خود را گسترش بدی وبه در آمد بیشتری برسی. دانلود رایگان .. |