طرح احیای باطری فرسوده خودرو - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: طرح احیای باطری فرسوده خودرو (/showthread.php?tid=14197) |
طرح احیای باطری فرسوده خودرو - karafarinangroup - 09-27-2015 09:46 PM با سلام خدمت تمامی دوستان مخصوصا مهندسین برق و الکترونیک و کسانی که تو زمینه برق خودرو و الکترونیک تجربه دارن من دنبال طرحی هستم که بتونم تو زمینه تعمیر و احیای باطری فرسوده و خراب خودرو فعالیت کنم دوستانی که اطلاعاتی تو این زمینه دارن ممنون میشم که کمکم کنن موفق باشید RE: طرح احیای باطری فرسوده خودرو - نام کاربری میثم - 12-25-2016 01:55 PM سلام من پنج ساله دورادور دنبال این قضیه هستم ولی آلن جدی ميخام بذرپاش کنم شما یه پیشنهاد بهم بدید تشکر RE: طرح احیای باطری فرسوده خودرو - نام کاربری میثم - 12-25-2016 02:03 PM (09-27-2015 09:46 PM)karafarinangroup نوشته شده توسط: با سلام خدمت تمامی دوستان مخصوصا مهندسین برق و الکترونیک و کسانی که تو زمینه برق خودرو و الکترونیک تجربه دارن RE: طرح احیای باطری فرسوده خودرو - نام کاربری میثم - 12-25-2016 02:23 PM به دو روش میتونی این کارو بکنی اگه میتونی شراکتم کنی اندازه دو سال تحقیق ميدونم |