مشكل درسي - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردرهای ایرانی (/forumdisplay.php?fid=3) +---- انجمن: میلیاردرهای دانشمند (/forumdisplay.php?fid=88) +---- موضوع: مشكل درسي (/showthread.php?tid=1411) |
مشكل درسي - 3ObHaN - 12-23-2011 07:45 AM سلام دوستان مدت زمان است كه يه مشكلي در درس براي من پيش اومده كه خيلي اذيتم ميكنه ، مازاد بر مشكلات مالي و كار و شركت و ... كه خودشون اندازه يه كوه سختن براي من ، تحمل اين مشكل اضافه رو ندارم . سر دوراهي مونده بودم براي حل اين مشكل كه گفتم با شما در ميان بزارم ، هرچه باشه سخن دوست خوش تر است . من اينجا در يه مدرسه ي انگليسي درس ميخونم و سالي حدود 8 ميليون و 500 شهريه ميدم . من وقتي اومدم تو امتحان زبان قبول نشدم بخاطر همين من رو گذاشتن تو كلاس زبان . كلاس 9 زبان كه معادل اول دبيرستان ماست . مدير معلم هاي اين مدرسه نامردن واسه پول بيشتر هركاري ميكنند ، اگر خيلي به من لطف كنند بزارن سال بعد برم 10 ( در اصل بايد برم 9 معمولي ، يه 9 زبان داريم يه 9 معمولي ) بعد سال 11 و بعد 12 . من تو ايران ورودي سوم دبيرستان بودم يعني امسال بايد سوم مينشستم كه معادلش ميشه سال 11 كه بعد ميرفتم پيش كه اينجا بايد برم دانشگاه سال 12 رو بخونم . يعني من در حالتي كه خيلي بهم لطف كنند 3 سال عقب مي افتم و سه سال ديرتر نسبت به ايران ميرم دانشگاه . در ضمن كلاس ربانشم افتضا هست . خوبيش اينه كه مدرك ديپلم انگليسي ميگيرم . و راحت ميتونم برم انگلستان . من دنبال راه حلي ميگشتم كه مشكل رو حل كردم ، يه راه پيدا كردم اونم اينه كه ديگه مدرسه نرم . خونه بشينم درس بخونم 16 دي ماه يا خرداد ماه امتحان هاي غير حضوري دبيرستان ايراني رو بدم و ديپلم ايراني بگيرم . از 10 روز ديگه از 7 صبح تا 3 بعد ظهر برم كلاس 6 ماهه زبان انگليسي . مدرك ايلتس اكاداميك 7 رو بگيرم . سال بعد برم A-level يا سال 12 و بعدش برم دانشگاه . يا اگه قراره برم دبيرستان بين المللي با يه زبان عالي برم بشينم سال 10 و بعد 11 و بعد 12 با اينكه عقب ميفتم ولي با زبان عالي عقب مي افتم. بديش ديپلممه ، من اومده بودم اينجا كه ديپلم خارجي بگيرم ولي با اين وضع نه دوست دارم 3-4 سال عقب بيفتم ، نه دوست دارم ديپبم ايراني بگيرم ![]() بابام هم گذاشته دست خودم . ![]() يا اصلا از اينجا مونده و از اونچا رونده نشم ![]() ![]() ![]() RE: مشكل درسي - shahram......32 - 12-23-2011 09:57 AM بستگي به هدفت داره .اگه ميخواي بري انگلستان و يا هر كشور يهتري منطقي تره كه ديپلم انگليسي بگيري. اگه ميخواي بعد از پايان تحصيلات دانشگاهي به ايران برگردي بهتره كه خودتو سه سال عقب نندازي |