جذب گردشگر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: جذب گردشگر (/showthread.php?tid=13803) |
جذب گردشگر - farshad.sharafi - 08-04-2015 03:08 PM سلام و خسته نباشید . من قصد ایجاد گردشگر به روستا های شهرستانم رو دارم لطفا راهنماییم کنید . و همچنین اگر سرمایه گذار هستید خوشحال میشم با هم کار کنیم RE: جذب گردشگر - cooch - 08-05-2015 10:50 AM گردشگر را که ایجاد نمی کنند اگر قصد کسب درآمد از صنعت توریسم دارید که میتونید پکیج ببندید و اول باید با یک آژانس مسافری ارتباط بگیرید RE: جذب گردشگر - farshad.sharafi - 08-05-2015 12:33 PM ممنون از پاسخ شما دوست گرامی . RE: جذب گردشگر - Iraj_27 - 08-05-2015 01:09 PM روستاتون کجاست؟ جاذب های روستا و اطرافش رو لیست کردید و اطلاعات کافی و درست ازشون دارید؟ بهترین فصل برای دیدن از جاذبه های مکان مورد نظر چیه؟ و در نهایت مایل بودید بنده راهنمای تور هستم و خیلی علاقه مندم تو پروژه های اینچنینی همکاری داشته باشم، به بنده یه پیغام خصوصی بفرستید تا بیشتر با هم حرف بزنیم! |