لطفا دوست بنده رو در انتخاب شغل آیندش راهنمایی کنید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: لطفا دوست بنده رو در انتخاب شغل آیندش راهنمایی کنید (/showthread.php?tid=13546) |
لطفا دوست بنده رو در انتخاب شغل آیندش راهنمایی کنید - yousefi66 - 06-22-2015 06:21 PM دوست بنده 25 سالشه و علاقه زیادی به دنیای الکترونیک و میلیاردر شدن داره ولی تخصص نداره.به نظر اساتید عزیز برای به دست آوردن تجربه و تخصص از کجا باید شروع کنه و کدوم یک از زیر شاخه های الکترونیک رو انتخاب کنه که به هدفش (میلیاردر شدن) برسه؟ RE: لطفا دوست بنده رو در انتخاب شغل آیندش راهنمایی کنید - K4Z3M - 06-22-2015 06:42 PM درود... من در حدی نیستم که بخوام در این باره خودمو کاره ای بدونم و کس رو راهنمایی کنم اما به نظره من از کاره کارمندی و این کارای شرکتی نمیشه به میلیاردری فکر کرد و باید پاتو فراتر ازون بزاری... دنیای الکترونیک هم فوق العاده جا برای پیشرفت داره و میتونه ی اختراعی بکنه که ایندشو تغییر بده ولی باید دید تحصیلات دانشگاهیشون چیه...مسلما اگه به الکترونیک علاقه دارن مثله من که باید تو همین زمینه فعالیت داشته باشن و دوره هاشو گذرونده باشن... به نظره من اینکه خیلیا به خیلی چیزا علاقه دارن نمیشه فقط حرفشو زد و علاقشونو توی عمل باید اثبات کنن...مسلمه همه به میلیاردی علاقه دارن و باید بهاشو هم بپردازن. RE: لطفا دوست بنده رو در انتخاب شغل آیندش راهنمایی کنید - yousefi66 - 06-22-2015 08:18 PM ممنون دوست عزیز. ایشون مدرک دانشگاهی نداره. برای شروع کدوم شاخه رو انتخاب کنه؟ 1-بازی و برنامه اندروید 2-بازی و برنامه رایانه 3-فروشگاه اینترنتی و .... ؟ RE: لطفا دوست بنده رو در انتخاب شغل آیندش راهنمایی کنید - K4Z3M - 06-22-2015 09:08 PM من زیاد اطلاعی درباره شاخه های الکترونیک ندارم چون رشته خودم مکانیکه... اما اینایی که شما گفتید مربوط به رشته کامپیوتره که اونم اگه بازارکاری داشت خوده لیسانسه های کامپیوتر بیکار نبودن... کلا برنامه نویسی توی ایران اینقدری خرج روزمرتو میده که روزتو بگذرونی اونم اگه خوب کار کنی مگر اینکه ایدهای نویی داشته باشی که باید حرفه ای کار کنی که فک نکنم دوستتون در زمینه ی برنامه نویسی هم تخصص داشته باشند... بازی رو هم که کلا بیخیال شید... فروشگاه اینترنتی هم که این روزا زیاد شده من خودم واقعا توانایی شو دارم که همین امشب بزنم به خاطر همین باید ایده ی متفاوتی داشته باشی تو این زمینه... فک میکنم توی کارهای فیزیکی فعالیت کنن بهتره تا اینکه ایده ی خوبی به ذهنشون برسه که بتونن ترقی کنن که در اون مرحله هم دوستان هستن که راهنماییتون کنن... موفق باشید... اینو هم بگم که من اول که اینجا عضو شدم مثله شما بودم... فکر میکردم یکی میادو میگه من باید در این لحظه چیکار کنم!!! اما اینطوری نیست هر چقدر هم که درخواست کمک کنید بازم خودتونید که باید دست به کار شید... موفق باشید. |