نیازمند راهنمایی اساتید هستیم... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: نیازمند راهنمایی اساتید هستیم... (/showthread.php?tid=13503) |
نیازمند راهنمایی اساتید هستیم... - valiya - 06-14-2015 09:24 PM سلام بر اساتید گرامی میخاستم نظرتون رو در مورد چاپ و فروش کتاب کودکان بدونم من طراح شخصیت و نویسنده خوب دارم به نظرتون بازار فروش کتب کودکان زیر 5 سال چطوره؟ میخام شروع کنم اونهم با تمام قوا فقط به راهنمایی شما دوستان نیاز دارم... باسپاس ![]() RE: نیازمند راهنمایی اساتید هستیم... - valiya - 06-15-2015 07:51 PM اساتید عزیز همچنان منتظر راهنماییهاتون هستم RE: نیازمند راهنمایی اساتید هستیم... - moele - 06-15-2015 08:03 PM باید شبکه داشته باشید شبکه ای از افراد که کتاب شما را تبلیغ کنند مثلا مربیان مهد کودکی که کتاب شما را به خانواده معرفی کنند و 100البته پیش نیاز اینها اینه که کتاب خلاقیت یا نگرشی جدید داشته باشه اگر نه کتابهای کودک عادی تو بازار زیاده .به عنوان مثال کتابی باشه که بچه ها را از دنیای موبایل و تبلت و.......دور کنه چون معضل بسیاری از خانواده ها فعلا همین موضوعه و باعث شده بچه ها بچگی نکنند و به بلوغ های زودرس برسند RE: نیازمند راهنمایی اساتید هستیم... - valiya - 06-17-2015 10:47 PM شما ایده خاصی برای این موضوع دارین؟ |