ایده ذغال سرخ کن برقی... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: ایده ذغال سرخ کن برقی... (/showthread.php?tid=13480) |
ایده ذغال سرخ کن برقی... - K4Z3M - 06-09-2015 10:55 AM درود دوستان.... ![]() دیشب اومدم قلیون بکشم که خیلی احساس نیاز کردم چون نمیتونستم برم ذغالو رو گاز بزارم و از طرفی پکنیک هم نداشتم و نمیتونستم آتیش کنم ![]() برای همین این ایده به ذهنم رسید که اگه ی ذغال سرخ کن برقی بود خیلی خوب میشد مثلا مثل این بخاری های برقی که المنت داره... ![]() طرحشو تو ذهنم ریختم از دیشب ![]() اما امروز اومدم تو نت ی سرچی زدم و دیدم که ی نفر قبل از من اونو ساخته... ![]() کافیه عبارت "ذغال جرق کن برقی" رو تو گوگل سرچ کنید پیداش میکنید ![]() حالا به نظرتون بازم میتونم این ایده رو عملیش کنم؟ RE: ایده ذغال سرخ کن برقی... - K4Z3M - 06-09-2015 04:40 PM دوستان نظرشون رو بگن لطفا تا از تجربیاتشون استفاده کنم... RE: ایده ذغال سرخ کن برقی... - K4Z3M - 06-10-2015 03:26 PM چی شـــــــــــــــــــــد دوســــــــــــــتان لطفا راهنمایی کنید... RE: ایده ذغال سرخ کن برقی... - ashena_73 - 06-10-2015 03:44 PM ذغالی ذغال به اینه که ببندیش به سیم و بچرخونیش.. ![]() RE: ایده ذغال سرخ کن برقی... - K4Z3M - 06-10-2015 04:13 PM ![]() این ماله سرخ کردنه یعنی زغالو اماده کنه ![]() ![]() ![]() ![]() |