تعیین هدف و راه برای راه اندازی کارگاه تولیدی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: تعیین هدف و راه برای راه اندازی کارگاه تولیدی (/showthread.php?tid=13156) |
تعیین هدف و راه برای راه اندازی کارگاه تولیدی - little_lucifer - 04-08-2015 09:44 AM سلام به همه دوستان خوب امیدوارم هرجا هستی سالم و موفق باشین من چند وقت پیش یه تاپیک ایجاد کردم. اما انگار با کم لطفی دوستان مواجه شدم. خیلی دوس دارم بعد از تموم شدن درسم یه کار تولیدی شدم و برای خودم کار کنم. برای همین میخواستم ببینم چ کارهایی میتونم بکنم تا براش هدف و راه رسیدن به هدف تعیین کنم. اما خب جز یکی 2تا پیشنهاد کسی توجهی نکرد ![]() این تاپیک ایجاد کردم تا شاید با تغییر نوع درخواستم بتونم به یه راه حل برسم. میخواستم بدونم برای ایجاد یه کارگاه تولیدی از صفر چ کارهایی باید انجام داد. مثلا تعیین هدف و راه رسیدن به اون چطوری هست؟ قبل از شروع کار چطور باید از نیاز بازار با خبر شد؟ چون من خودم سرمایه زیادی ندارم و قراره با وام و این چیزا کار شروع کنم میخوام ریسک حداقل کنم. بازم ممنونم از دوستانی که تو این راه کمکم میکنن. RE: تعیین هدف و راه برای راه اندازی کارگاه تولیدی - little_lucifer - 04-08-2015 01:20 PM دوستان یه مطلبی که جا موند نیاز بازار برای اجناس مختلف از کجا باید بفهمیم؟ RE: تعیین هدف و راه برای راه اندازی کارگاه تولیدی - saadati - 04-08-2015 01:46 PM نیاز بازار اجناس وارداتی رو میشه از سایت زیر فهمید http://www.tccim.ir/ImpExpStats.aspx?slcImpExp=Export&slcCountry=&sYear=1392&mode=doit طرح های توجیهی هم کم و بیش کمک میکنه RE: تعیین هدف و راه برای راه اندازی کارگاه تولیدی - little_lucifer - 04-08-2015 03:35 PM (04-08-2015 01:46 PM)saadati نوشته شده توسط: نیاز بازار اجناس وارداتی رو میشه از سایت زیر فهمید ممنون از راهنماییت دوست عزیز خیلی کمک میکنه RE: تعیین هدف و راه برای راه اندازی کارگاه تولیدی - پیمان عراقی - 08-28-2015 12:29 PM (04-08-2015 03:35 PM)little_lucifer نوشته شده توسط:(04-08-2015 01:46 PM)saadati نوشته شده توسط: نیاز بازار اجناس وارداتی رو میشه از سایت زیر فهمید سلام نیازصادراتی ازکجا بفهمیم ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید RE: تعیین هدف و راه برای راه اندازی کارگاه تولیدی - saadati - 08-28-2015 12:39 PM از همون سایت صادرات هم داره در واقع بازار صادراتی و وارداتی رو نشون میده |