سوال راجع به سرمایه گذار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: سوال راجع به سرمایه گذار (/showthread.php?tid=13078) |
سوال راجع به سرمایه گذار - rsepehri - 03-21-2015 01:37 AM سلام به همه ی دوستان شما یه ایده ی خوب داری پول نداری سرمایه گذارپیدامیشه میگه ایدت بدردنمیخوره ازاونطرف خودش میره ایده رو اجرا میکنه سوالم اینه برای جلوگیری ازاین امر چکار میشه کرد؟ RE: سوال راجع به سرمایه گذار - rsepehri - 03-21-2015 11:54 PM یعنی هیچکس راهکاری برای جلوگیری از این مسئله بفکرش نمیرسه؟لطفا نظرتون رو بگید RE: سوال راجع به سرمایه گذار - flightsazan - 04-01-2015 11:58 AM سلام حسن هستم من طرح و به چند نفر نشان دادم و صحبت کردم بنظرم با ارائه طرح میشه آنرا از ذهن دیگران هم آنالیز کرد ولی فقط گفتند در این شرایط پولم و می زارم بانک 22 در صد می ده و امن هم هست ایده شما را از تون دزدیدند بنظر عالیه! http://www.airship.blogfa.com RE: سوال راجع به سرمایه گذار - yoyo - 04-20-2015 02:26 PM بهترین راهش بستن قرارداد در دفاتر اسناد رسمی هست و اینکه لازم نیست همه ایدرو به طرفت بگی فقط چیزاییرو بگی که در بر گیرنده مفهوم و کار باشه و جزئیات رو نباید بگی RE: سوال راجع به سرمایه گذار - hkonjkav - 07-05-2015 01:29 PM به نظر من هم باید فقط کلیات رو بگی و از جزئیات صحبت نکنی. قرارداد بستن تو دفاتر رسمی هم فایده ای نداره چون اگر طرف بخواد واقعا ایده شما رو بدزده خودش مستقیما اینکارو نمیکنه و از طریق کسی که شما باهاش قرارداد نداری اقدام میکنه. RE: سوال راجع به سرمایه گذار - saeed_ahmadi - 07-05-2015 07:56 PM در زمان طرح ایده یک قرارداد عدم افشا یا عدم اجرا ببند و بندهای محکمی لحاظ کن RE: سوال راجع به سرمایه گذار - sinap - 07-05-2015 09:27 PM ببینید بستگی به کار شما داره مثلا شما رفتی داروی سرطان رو کشف کردی خب نمیای به سرمایه گذار فرمول ها رو بدی حتی خود دارو رو هم نمیدی چون میشه آنالیز کرد فقط نتیجه آزمایشات رو بهش نشون میدی و تاییدیه هایی که گرفتی ولی یه موقع مثلا میخوای یه سایت طراحی کنی ییه کسب و کار خدماتی راه بندازی اصولا اینجورجاها دیگه نمیشه جزئیات کار رو نگفت! شما اول یه سری کلیات رو میگی اگر طرف علاقه من بود بیزنس پلن باید ارائه کنی خب داخل BP خیلی از محاسبات مالی و ریسک ها و راه حل ها و ... باید لحاظ بشه بعدش هم سرمایه گذار ممکنه تخصص زیادی توی کار شما نداشته باشن ، احتمال اینکه طرف صاحب ایده رو ول کنه و تازه خودش بره دنبال یه متخصص دیگه واسه اجرای ایده ی شما بگرده خیلی کمه ولی خب ممکنه! خیلی راحت بهتون بگم ، اگر ایده شما در حد داروی سرطان ، ماشین زمان (!!!) و ... نیست این که بخواید از ترس دزیده شدن وقت رو تلف کنید شما رو در آینده پشیمون میکنه چون معمولا همزمان با شما این ایده در ذهن چندیدن نفر دیگه هم اومده مهم اینه که به سرمایه گذار ثابت کنید که شما توانایی پیاده سازی این ایده رو دارید RE: سوال راجع به سرمایه گذار - saadati - 07-06-2015 07:35 AM اگر ابده ات قابلیت ثبت داره باید ثبتش کنید مثلا همین دارو که دوستمون مثال زدن با ثبتش میشه جلوگیری کرد از دزدیده شدن |