سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
280 میلیون دارم (سوپر مارکت) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: 280 میلیون دارم (سوپر مارکت) (/showthread.php?tid=12775)

280 میلیون دارم (سوپر مارکت) - pain1990 - 02-05-2015 04:40 PM

با سلام .
من اکثر صفحات انجمنو چک کردم ولی باز راجب سوپر مارکت اطلاعاتی که میخواستمو پیدا نکردم
چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
1 - 280 ملیون برای رهن و اجاره و پر کردن یه مغازه بالای 70 متری کافیه تو بالا شهر تهران ؟ (مثلا 200 رهن بدم با 80 میشه پرش کرد ؟ یخچالو قفسه و .... خرید )
2- من بخوام سوپر مارکتی بزنم که 24 ساعته باز باشه نیاز به مجوز دارم ؟ از کجا ؟
3- موقعیت مکانیش چی باشه مثلا جای پر تردد خوبه یا جایی که دنبال مشتری ثابت باشم ؟
سپاس گذارم10_004

RE: 280 میلیون دارم (سوپر مارکت) - pain1990 - 02-06-2015 01:18 AM

کسی نبوود از دوستان راهنمایی کنه ؟

RE: 280 میلیون دارم (سوپر مارکت) - مهدی 1 - 02-06-2015 01:33 AM

بله می شه
بله از اماکن
پرتردد + جای پارک + محله

RE: 280 میلیون دارم (سوپر مارکت) - مهدی ر - 02-06-2015 09:30 AM

اگه بخواید 280 میلیون سرمایه رو بزارید واسه سوپر مارکت باید بتونید حداقل ماهیانه بالای 5 میلیون تومان سود خالص کسب کنید. اگر موقعیت مغازه طوری باشه که بتونید روزانه بالای یک میلیون و پانصد تومان فروش کنید میصرفه. در غیر اینصورت خیر.

RE: 280 میلیون دارم (سوپر مارکت) - pain1990 - 02-06-2015 02:36 PM

(02-06-2015 09:30 AM)مهدی ر نوشته شده توسط:  اگه بخواید 280 میلیون سرمایه رو بزارید واسه سوپر مارکت باید بتونید حداقل ماهیانه بالای 5 میلیون تومان سود خالص کسب کنید. اگر موقعیت مغازه طوری باشه که بتونید روزانه بالای یک میلیون و پانصد تومان فروش کنید میصرفه. در غیر اینصورت خیر.

ممنون اقا مهدی شما تجربتون بالاست تو پیجا خیلیارو راهنمایی کردید . نظر شما در رابطه با این کار چیه من تا ماه دیگه که اطلاعاتم تکمیل شه میرم دنبال مغازه بعد جنسا رو میخرم چند جا میشناسم که فروش روزانشون 5 ت به بالاست یکیش تو مرز داران میشناسم داره ماهی 12 اجاره میده مغازش همیشه شلوغه هدف منم تو این سمته که به همچین فروشی برسم راهنمایی میخوام نظر شما چیه ؟

RE: 280 میلیون دارم (سوپر مارکت) - مهدی ر - 02-07-2015 11:06 AM

دوست من برای شروع اینکار چندین مورد رو حتما در نظر بگیر. 1 آیا واقعا حوصله کار سوپرمارکت رو دارید؟ 2. موقعیت مغازه ( محل عبور مرور باشه . جای پارک ماشین داشته باشه . نمای خوبی داشته باشه ) 3- اخلاقتون باید طوری باشه که بتونید همیشه حق رو به مشتری بدید . و .... سوپر مارکت سود خیلی خوبی داره به شرطی که بتونید حسابگر باشید و مشتری مدار . وقتی برای خرید جنس میرید چون اولشه و تازه میخواید مغازه راه بندازید ممکنه برخی اجناس فروش نره و پس بدید. ( ممکنه برخی اجناس در منطقه ای فروش خوبی داشته باشه اما در منطقه دیگه فروش نکنه ) بنابراین حتما این موضوع رو به فروشنده بگید و قول بگیرید که جنستون رو پس میگیره به مرور زمان دستتون میاد که چه اجناسی رو بیشتر بیارید . سود فروش از 5 تا 25 درصد هست . شما میانگین 15 درصد بگیرید. هیچوقت جنسی رو بیشتر از قیمت روش نفروشید! درصد سودی که روی اجناس میکشید اصلا مقدار ثابتی نداره و متناسب با نوع کالا و قیمت خرید اون تغییر میکنه و جنبه رقابتی هم داره .