سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راه اندازی کار تولیدی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179)
+--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182)
+--- موضوع: راه اندازی کار تولیدی (/showthread.php?tid=12774)

صفحه ها: 1 2

راه اندازی کار تولیدی - rezaeee - 02-05-2015 04:35 PM

سلام
میخواستم از دوستان باتجربه بپرسم که کمترین هزینه ای که بشه باهاش یک کار تولیدی(ترجیحا مواد غذایی) راه انداحت چقدر است؟ منظورم صنایع فرآوری هستش(یعنی مرغذاری و گاوداری و ... منظورم نیست). همچنین میخوام نزدیک تهران باشه(شهرک های صنعتی اطراف تهران و یا یک جای مناسب).

RE: راه اندازی کار تولیدی - arash1367 - 02-07-2015 12:46 PM

هزینه ها اکثرا به این شکله

1= هزینه خرید مکان و تجهیز ظاهری و یا پول پیش برای اجاره مکان مناسب (که البته حداقل سه یا چهار ماه اجاره بها رو هم باید داشته باشی که تا کارت رونق بگیره کم نیاری )

2 = هزینه و زمان لازم برای مجوزها

3 = هزینه لازم برای خرید دستگاه ها

4= هزینه لازم برای خرید مواد اولیه (در گردش )

5= هزینه های اب و برق و گاز و تلفن (که تا رسیدن به سود کافی باید از جیب بدی)

6= هزینه های پیش بینی نشده (برای مثال اکثر مواقع لازمه که برای پیشرفت بیشتر کار یک وانت بار بخری و یا هزینه های تبلیغات و بازار یابی ممکنه خیلی بالاتر از حد انتظار شما باشه )

RE: راه اندازی کار تولیدی - arash1367 - 02-07-2015 12:52 PM

اتفاقا در همدان نمایشگاه صنایع و تجهیزات فرآوری محصولات کشاورزی گزاشتن

قصد دارم فرصتش پیش بیاد یه سر بزنم و بعد از اطلاع کافی داخل همین سایت یکسری قیمت ها و ... رو میگذارم .

RE: راه اندازی کار تولیدی - rezaeee - 02-07-2015 02:27 PM

سپاس فراوان دوست عزیز
راهنمایی خیلی خوبی بود. بنظر شما آیا آدم از صفر شروع کنه (دنبال مکان و بعدشم دستگاه و مجوز و .....) باشه کم هزینه تر هستش و یا اگر بره یک کارخونه مواد غذایی فعال و یا تعطیل رو بخره؟

بنظرم حسن راه اول اینه که میشه جای مناسبتر، و تجهیزات بروزتر و بهتر و فکر کنم وام مناسب گرفت، ولی در عوض نمیدونم چقدر طول میکشه این پروسه؟
و خوبی راه دوم اینه که میشه یک کارخونه درحال کار رو تحویل گرفت و یا یک کارخونه آماده ولی تعطیل رو سریعا راه اندازی کرد و خب به سود رساند و کم کم بهینه سازیش کرد!

نمیدونم کدوم راه در کل بهتره؟
فکر میکنید حداقل قیمتی که بشه باهاش یک کارخونه مواد غذایی جمع و جور ولی قابل گسترش رو راه اندازی کرد چقدره (بدون درنظر گرفتن قیمت زمین).

RE: راه اندازی کار تولیدی - gh4315 - 02-07-2015 03:54 PM

بنظرم میتونی از بانکها با اراٰیه طرحت و توجیه اون وام هم بگیری

RE: راه اندازی کار تولیدی - davaran - 02-07-2015 04:02 PM

سلام
دوست عزیز ما که تو تولید هستیم واقعا به این نتیجه رسیدیم که تو ایران حمایت نمیشه و دردسرش هم زیاده ...
برعکس عمل کنید .. یه کالا رو پیدا کنید و بازاریابیش کنید .. مشتری که پیدا کردید می توانید خوب بخرید و سودی بیش از تولید کننده ببرید .. اگر هم خواستید تولید کنید فروشتون تضمین شده است ..

RE: راه اندازی کار تولیدی - rezaeee - 02-07-2015 04:14 PM

سلام و تشکر از نظرات دوستان
راستش از کار بازاریابی زیاد خوشم نمیاد. بیشتر دوست دارم درگیر پروسه تولید یک محصول باشم تا سر و کله زدن با مردم برای فروش!
سود کمتر ولی کاری که دوست دارم و ترجیح میدم به سود زیاد ولی کاری که خوشم نمیاد!

البته میدونم بحث بازاریابی برای تولیدکننده ها هم مطرحه و برای اونا هم خیلی مهمه، ولی بازاریابی کردن محصول خود آدم خیلی لذتبخش تر و راحتتر هست تا بازاریابی محصول دیگران (اینها همه اخلاق شخصی من هست و میدونم توی کار دلالی و بازاریابی اجناس دیگران موفق نخواهم شد، چون از اینکار خوشم نمیاد)
ولی اگر محصول خودم باشه با حون و دل میبرم دونه دونه مشتری ها براشون کامل توضیح میدم این چه محصولیه!

ولی الان مشکل اینه که سرمایه ما چیزی حدود 500 میلیون تومنه و نمیدونم آیا میشه با این سرمایه استارت کار تولیدی (اونم نزدیکی شهر تهران) رو زد یا نه؟

RE: راه اندازی کار تولیدی - rezaeee - 02-07-2015 04:16 PM

راستی شما چی تولید میکنید جناب داوران؟
از چه سالی و با چه سرمایه ای و چطور شروع کردید؟ کدوم شهر هستید؟ چند نفر پرسنل دارید و روزی چند ساعت کار میکنید؟

RE: راه اندازی کار تولیدی - arash1367 - 02-08-2015 03:42 PM

چه جالب من هم در مورد تولید با شما هم نظر هستم و همیشه میگم تولید خود ادم بازاریابیش لذت بخش تره .

الانم توی فکر راه اندازی یه کارگاه روغن کشی هستم .
دارم بررسی میکنم .
چون بازار مصرف خوبی داره برای بازاریابیش زیاد نگرانی ندارم.
از باز مانده موادش هم میشه کنجاله و کود تهیه کرد . البته بازمانده مواد هم به صورت دست نخورده هم خریدار داره .

البته فعلا در مورد روغن کشی کنجد دارم تحقیق میکنم .
دستگاههای آلمانی خوبه و گرون هم نیست .

یه سر به نمایشگاه بزنم و شهرک صنعتی اطلاعات بیشتری برای شما دوستای گل انجمن اینجا میگذارم .

در مورد مجوز ها هم دارم تحقیق میکنم .

RE: راه اندازی کار تولیدی - rezaeee - 02-08-2015 05:21 PM

ممنون دوست عزیز. براتون آرزوی موفقیت میکنم.
بیصبرانه منتظر اخبار شما از نمایشگاه هستم.
شما برای شروع کار چقدر سرمایه درنظر گرفتید؟